Kate Middleton s povsem novo temnejšo barvo las: Idealen odtenek za zimo, saj poudari vaše poteze

Valižanska princesa je prejšnji teden začela vrsto dogodkov v počastitev svoje nove kampanje The Shaping Us. Oprostili bi vam, če bi domnevali, da je njen krojeni škrlatni hlačni kostim (McQueen, kaj drugega?) pritegnil pozornost, toda vse, o čemer smo govorili na uredništvu, je Kateina nova barva las.

Kate Middleton s povsem novo temnejšo barvo las: Idealen odtenek za zimo, saj poudari vaše poteze - Foto: Profimedia

Valižanska princesa je bila vedno rjavolaska z zavidljivo gostimi lasmi, toda princesa je za pomemben dogodek izbrala bogatejšo in globljo barvo, in tako vsa prenovljena svetu razkrila svoj nov osebni projekt. Svojo značilno toplo kostanjevo rjavo je zamenjala s temnejšim, hladnejšim in bolj čokoladnim odtenkom, in bila videti samozavestna, ko se je družila z gosti na sedežu BAFTA.

Ne spreglejte:

Njeni lasje so bili videti bogati, sijoči in zdravi, s kraljevskim poudarkom na priljubljenem trendu mocha čokoladne barve las, ki so ga preizkusili vsi od Belle Hadid do Emily Ratajkowski. Koloristka zvezd, Jenna Perry, je pred tem odtenek opisala kot "globoko zapeljivo rjavo" in ga primerjala z dekadentno čokoladno peno. Najboljša stvar? Gre za univerzalno laskav odtenek.

Njen novi odtenek je kot nalašč za zimo, saj izboljša Kateino sijočo polt in pritegne pozornost na njene temne poteze. Če ima ženska dober dan za lase, lahko osvoji svet. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Princ Harry pravi, da ga skrbi za otroke princa Williama in Kate Middleton

Priporočamo tudi:Stekleno zeleni nohti so nova modna barva te sezone: Idealna manikira za kratke in dolge nohte

Najbolj brano