Princ Harry: Zakaj je bil po rojstvu princese Charlotte jezen?

Princ William in Kate Middleton sta 2. maja 2015 pozdravila svojega drugega otroka, princeso Charlotte. Veseli dogodek, ki ga je pokvaril novinar.

Princ Harry: Zakaj je bil po rojstvu princese Charlotte jezen? - Foto: Profimedia

Princ Harry je 10. januarja svetu predstavil svojo knjigo spominov Spare. Vojvoda Susseški se stran za stranjo vrača k svojemu otroštvu, težavam pri sprejemanju materine smrti in predvsem odnosom s člani kraljeve družine. Princ Harry je tudi daleč od tega, da bi bil prijazen do britanskega tiska. V svoji avtobiografiji se spominja trenutka z novinarjem, ki ga je še posebej razjezil. 

2. maja 2015 je Kate Middleton rodila svojega drugega otroka, princeso Charlotte. Trenutek sreče, ki si ga je delila celotna kraljeva družina. Princ Harry, ki je bil takrat na vojaški misiji v Avstraliji, je zapisal, da je "zelo vesel", da je "spet stric". 

"To je izpostavil, kot da bi mi pravkar povedali, da sem neozdravljivo bolan."

Evforija, ki se je po vprašanju "novinarja" hitro razblinila. Korespondent je rojstvo izkoristil za to, da je vojvodo Susseškega opomnil, da se je v nasledstvenem redu pomaknil še bolj nazaj. "To vas spet premakne na nižje mesto. Peti. Niti namestnik namestnika ni več," poroča princ Harry. "TTo je izpostavil, kot da bi mi pravkar povedali, da sem na smrt bolan," nadaljuje mož Meghan Markle

Vendar se zdi, da je brat princa Williama navdušen nad tem položajem. To mu omogoča, da se oddalji od "srca vulkana", kot ga imenuje. Vendar ga je to vprašanje vseeno zelo razjezilo. "Kakšna pošast bi mislila nase in na svoje mesto v redu nasledstva, namesto da bi sprejela novo življenje na Zemlji? Še posebej, ker po njegovih zaupnih besedah novinar "ni obupal" in ga je še naprej spraševal. "Ali ni že čas za poroko? Kdaj, dragi gospod, si nameravate omisiti ženo? Vprašanje, ki je princa Harryja presenetilo, saj je preprosto odgovoril: "To se bo zgodilo, ko se bo zgodilo," je priznal. Nova anekdota, ki dopolnjuje številne druge, ki jih je razkril princ Harry.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: In kam se jih sploh nosi? Hlačne nogavice 3 v 1 Victorie Beckham samo za posebne priložnosti

Priporočamo tudi: Naveličani črnih škornjev? Mojca Mavec obožuje to barvo

Najbolj brano