In kam se jih sploh nosi? Hlačne nogavice 3 v 1 Victorie Beckham samo za posebne priložnosti

Družina Beckham se je mudila v Parizu. V svetovno prestolnico mode so odpotovali ob pariškem tednu moške mode. Sledi mu teden visoke mode, zaradi katerega je oblikovalka Victoria podaljšala svoje bivanje v Franciji.

In kam se jih sploh nosi? Hlačne nogavice 3 v 1 Victorie Beckham samo za posebne priložnosti - Foto: Profimedia

Victoria, njen mož David in najmlajši sin Cruz so bili fotografirani pri odhodu iz pariškega hotela La Réserve. Slavna Britanka v javnosti skoraj vedno nosi oblačila iz svojih linij, tokrat pa se je v njeni kombinaciji našel prostor za kos s podpisom Balenciaga.

Slavna modna hiša je temu kosu dala ime "pantalegace". Res je, da so veliko več kot kombinacija hlač in hlačnih nogavic, glede na to, da imajo vanje všite čevlje.

Hibridno oblačilo je bilo prvič predstavljeno v njihovi kolekciji pomlad/poletje 2017. Pričakovano je nemudoma sprožila številne odzive, požela pa tudi simpatije številnih trendseterk.

Kim Kardashian je nemudoma sprejela te hlačne, ki jih še danes z veseljem pokaže v svojih videzih, leta 2017 pa jih je nosila tudi Severina, ena modno najbolj drznih slavnih Hrvatic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Victoria je zase izbrala črn model hlačnih nogavic, zraven pa je oblekla zeleno jakno iz tvida z visokim ovratnikom, ki vizualno spominja na pulover.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta trend hlač iz leta 2000 naj bi to sezono izpodrinil kavbojke

Priporočamo tudi: To je najbolj zdrav zajtrk na svetu: Znižuje krvni tlak in krepi zdravje srca

Najbolj brano