Optično bela manikira Victorie Beckham nam daje občutek poletja skozi vse leto: Eleganten odtenek, zaradi katerega boste želeli spremeniti svojo trenutno manikiro

Poletni posnetek, zaradi katerega želimo spremeniti svoj videz.

Optično bela manikira Victorie Beckham nam daje občutek poletja skozi vse leto: Eleganten odtenek, zaradi katerega boste želeli spremeniti svojo trenutno manikiro - Foto: Profimedia

Preprosta, a zelo kul in predvsem seksi: manikira je lahko vse to, če izberete pravo barvo in jo nosite s pravim pristopom. Dokaz za to je Victoria Beckham, ujeta na posnetku doma v kuhinji s svojo snaho Nicolo Peltz. Fotografija sega daleč nazaj, saj prikazuje mlado igralko, ki je še vedno blondinka, predvsem pa njuno zagorelo kožo, natančneje na dan zaroke z Brooklynom. Na sliki izstopa slogovna podrobnost, in sicer zelo bel lak za nohte nekdanje Spice Girl, ki je v svojem bistvu absolutni protagonist.

Ne spreglejte:

Po drugi strani pa lahko brezbarvna barva izstopa na vsaki polti in jo še bolj poudari. Zato je poleti še posebej priljubljen, lahko pa je zelo privlačen tudi pozimi. Tako dobro ustreza stilistki, da bi lahko spodbudila spremembo videza: v sezoni, kot je ta, v kateri prevladujejo težki, mračni odtenki, ustvarja kontrast brez presežkov, eleganco, kjer govori svetlost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Beli lak za nohte Victorie Beckham je treba poskusiti zdaj

Bela barva poudari čutnost rok in izpopolni nohte, ne da bi se pri tem znašla v običajnem nude razponu med bež in rožnato barvo. Poleg tega izstopa bolj kot ti odtenki: je popoln lak za nohte za tiste, ki želijo, da njihova manikira izstopa kot sestavni del videza. Odličen kompromis za tiste, ki ne marajo umetnosti nohtov, vendar ne želijo ostati neopaženi. Poleg klasičnega sijajnega videza, kot ga nosi Victoria Beckham, se bela izkaže za posebno in iskano v kovinskih, bisernih in opalnih različicah, če ne celo bleščečih, ki razkrivajo nove nepričakovane odseve, ali v odličnih klasičnih mlečnih, mlečnih in svetlih, primernih za pomlajevanje rok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANIKÜRE SCHULUNGEN ONLINE (@alisa_nails_koeln)

Ne glede na to, kakšen odtenek ali slog izberete, je gotovo, da se boste s to nežno barvo počutili poletno vse leto, tudi sredi zime, saj lahko daje svežino in izstopa ne glede na barvo vaše kože - poskusite, da boste verjeli.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Pozabite gole gležnje, v modo se vrača trend prosojnih dokolenk, ki deli mnenja

Priporočamo tudi:Shujševalni sok s čudežno sestavino, ki bo v nekaj dneh stopil odvečne kilograme: Priprava je preprosta, recept pa si obvezno zapišite!

Najbolj brano