Katere so vam bolj všeč? Katie Holmes v hlačah, ki jih bomo to pomlad nosili vsi

Modni poznavalci so že podali svoje mnenje o modnih trendih, ki bodo zaznamovali leto 2023, pri hlačah pa so izpostavili kar nekaj modelov, ki bodo še bolj priljubljeni kot skinny jeans.

Katere so vam bolj všeč? Katie Holmes v hlačah, ki jih bomo to pomlad nosili vsi - Foto: Profimedia

Med temi modeli so hlače širokega kroja in širokimi hlačnicami. Široke hlače so priljubljene že nekaj časa, leta 2023 pa bodo kos, s katerim ne boste zgrešili. Velik plus teh hlač je dejstvo, da so hkrati elegantne in udobne, kar pomeni, da jih lahko nosite ob različnih priložnostih, formalnih in manj formalnih, ne da bi se odrekli udobju.

Slavna dama, ki je v zadnjih dneh kar dvakrat potrdila, da so te hlače odlična izbira, je igralka Katie Holmes.

Ta teden so jo fotografi ujeli, ko je prispela na gostovanje v oddajo "Good Morning America". Na ulice New Yorka je stopila v prevelikem usnjenem plašču, pod katerim se je videla bela srajca.

Spodnji del stajlinga so sestavljale zlate hlače z zelo širokimi hlačnicami, ki jih je igralka kombinirala s srebrnimi čevlji s koničastim zaključkom, h katerim je oblekla tudi prozorne črne najlonke. Videzu je dodala piko na i z zeleno torbico iz brušenega usnja.

Čeprav so tako krojene hlače včasih veljale za delovno oblačilo, so danes primerne za skoraj vse. Nosite jih lahko tako v službo kot na elegantne večerje in ne boste zgrešili. Po mnenju modnih urednikov so kot kameleoni, ki se spremenijo v skoraj vse, kar si zaželite, odvisno od tega, kako jih kombinirate.

Če zlate hlače niso vaša stvar, vam bo morda ljubši videz, ki ga je Katie Holmes nosila, ko je še isti dan zapuščala studio. 

Vključila je tudi široke hlače, a tokrat v čokoladno rjavem odtenku. Hlače z visokim pasom je kombinirala z mornarsko modrim zgornjim delom na zadrgo s tankimi belimi navpičnimi črtami.

Srebrni čevlji, črn usnjen plašč in zelena torbica so ostali del kombinacije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sarah Jessica Parker v tvegani barvi kombinaciji s kultno torbico, po kateri vzdihajo vsa modna dekleta

Priporočamo tudi: Katarina Čas nosila odličen črn zimski stajling od glave do pet

Najbolj brano