Victoria Beckham sredi svoje dnevne sobe pozira v osupljivi rožnati obleki

Kdo je rekel, da potrebujete razlog, da oblečete svojo najboljšo obleko? Vsekakor pa Victorii Beckham ni treba veliko, da si nadene eno iz svojih kolekcij...

Victoria Beckham sredi svoje dnevne sobe pozira v osupljivi rožnati obleki - Foto: Profimedia

Enkrat fashionista, vedno fashionista! Če je za vas vsak videz Victorie Beckham vreden ogleda, počakajte, da vidite, kaj nosi v dnevni sobi svojega doma. Posh Spice, oblečena v svojo najboljšo obleko, se je postavila sredi dnevne sobe in izgleda zelo dobro.

Victoria Beckham: elegantna tudi v svoji dnevni sobi

Bodite elegantni v vseh okoliščinah, to je mantra Victorie Beckham. Ko v svoji kuhinji ne nosi svojega kopalnega plašča s svojo BFF Evo Longorio, se obleče na najboljši možni način, da se fotografira v svoji dnevni sobi. Preden je smuknila v svojo lepo večerno obleko, je že preizkusila eksperiment in se pokazala vsa v črnem, oblečena v jakno, pa tudi pajkice in par škornjev. Tokrat je žena Davida Beckhama stavila na dolgo bledo rožnato obleko, da se je fotografirala med klubsko mizico in kavčem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pod fotografijo, ki jo je objavila na svojem Instagramu, je preprosto napisala naslednji napis: "Ponedeljkovemu jutru primerno. Nova poletna kolekcija za posebne priložnosti x #VBSS23 kmalu!! VB“. Se sprašujete, zakaj se nekdanja Spice Girl obleče tako dobro, ko ostane doma? Odgovor je preprost, modna oblikovalka preprosto želi izpostaviti nekaj kosov iz svoje kolekcije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Obleke s kapuco so najbolj nepričakovan trend oblek, ki jih bomo nosili leta 2023

Priporočamo tudi: 8 ključnih nasvetov za ohranjanje teže v zimskem času po 50. letu: Prvi obrok v dnevu naj bo bogat z beljakovinami in ne predajajte se skušnjavam

Najbolj brano