Kate Middleton elegantna v videzu Alexander McQueen na Windsorskem gradu

Valižanski princesi se je pridružilo osem strokovnjakov, ki so ji svetovali pri delu njenega centra Royal Foundation Centre for Early Childhood.

Kate Middleton elegantna v videzu Alexander McQueen na Windsorskem gradu - Foto: Profimedia

Kate Middleton je bila na gradu Windsor videti pripravljena na delo, saj se je srečala z več strokovnjaki, s katerimi je razpravljala o zgodnjem otroštvu, pobudi, ki ji je zelo blizu.

Za srečanje je valižanska princesa izbrala svoj značilen črn suknjič Alexander McQueen, ki ga je oblekla čez belo bluzo in kombinirala s črnimi hlačami. Svoj prefinjen videz je dopolnila z debelimi bisernimi uhani Shyla London.

Kate se je pridružila skupini osmih strokovnjakov s področja akademske sfere, znanosti in zgodnjega otroštva, ki jih je izbrala za svetovalce pri delu svojega centra Royal Foundation Centre for Early Childhood. To je bilo njeno prvo srečanje z njimi v vlogi njene svetovalne skupine.

Po navedbah predstavnikov Kensingtonske palače je skupina specializirana za področja nevroznanosti, psihologije, perinatalne psihiatrije in razvoja politike ter bo podpirala princeso Walesa "pri pospešenem delu za spodbujanje temeljnega pomena prvih petih let otrokovega življenja".

Amanda Berry, izvršna direktorica kraljeve fundacije, je v izjavi o srečanju na Windsorskem gradu povedala: "Sodelovanje s tako ugledno skupino ljudi je izjemen privilegij. Vem, da princesa in celotna ekipa Centra za zgodnje otroštvo izredno cenijo njihove nasvete in izkušnje, saj še naprej spodbujamo ozaveščanje o preobrazbenem vplivu zgodnjega otroštva in ukrepanje na tem področju."

Nadaljevala je: "Podpora svetovalne skupine na naših ključnih področjih raziskav, sodelovanja in ozaveščanja bo neprecenljiva in veselim se tesnega sodelovanja z njimi, da bi spremenili svet za prihodnje generacije." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Starodavno žito, ki ne draži črevesja: To nizkokalorično živilo, podobno zdrobu, je pravi zaveznik za hujšanje in zdravje

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez potrdila, da je manikira z učinkom lip glossa hit te sezone: Poudarite eleganco svojih naravnih nohtov

Najbolj brano