Od kavbojk do širokih hlač: 5 modelov dolgih hlač, ki bodo v trendu to pomlad in poletje

8. 2. 2023
Od kavbojk do širokih hlač: 5 modelov dolgih hlač, ki bodo v trendu to pomlad in poletje (foto: Profimedia)
Profimedia

Pri hlačah obstaja pet stilov, ki izstopajo od ostalih in bodo zavzeli ulice, izložbe in družbene medije.

Čeprav se morda ne zdi tako, je pomladna sezona pred vrati. To pomeni, da si oglejte trende, ki bodo najbolj priljubljeni v prihodnjih mesecih. Pri hlačah obstaja pet stilov, ki izstopajo od ostalih in bodo zavzeli ulice, izložbe in družbene medije. Bodite pozorni.

Klasično krojene hlače

So udobne, vsestranske, elegantne in impresivne. Široke hlače so v zadnjih sezonah zavzele modo, zaradi česar smo se (skoraj) za vedno poslovili od ozkih hlač. Trenutno so v ospredju ohlapne, tekoče in dolge silhuete, ki so veliko bolj udobna in vsestranska izbira kot vse oprijete hlače. Močan in absoluten trend so zlasti vrečaste hlače.

Massimo Dutti, cena: 69, 95 evrov

COS, cena: 115 evrov

Cargo hlače

Cargo hlače so že nekaj mesecev na vrhu lestvic trendov in vse kaže, da bodo v modi tudi spomladi in poleti 2023. Sredi modnega preporoda 90. in 2000. let vrnitev tega oblačila ni presenetljiva. Po pričakovanjih so te hlače že nosile zvezdnice, kot so Bella Hadid, Zendaya in Kim Kardashian, kar potrjuje trend.

The Frankie Shop, cena: 144 evrov

The Frankie Shop, cena: 185 evrov

Sive kavbojke

Da, leta 2023 bomo povsod videli kavbojke - sive kavbojke. Tako vsestranske kot klasične modre kavbojke, vendar s posebnim pridihom. Dobra novica? Najdete jih v skoraj vseh naših najljubših trgovinah.

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

Vrečaste kavbojke

Podobno velja tudi za vrečaste kavbojke, ki jih bomo v prihodnjih mesecih videvali vse pogosteje. Za te hlače je značilna široka, ravna silhueta. Te kavbojke smo lahko videli na modnih brveh blagovnih znamk, kot so Balenciaga, Celine in Balmain.

COS, cena: 79 evrov

COS, cena: 89 evrov

Hlače z nizkim pasom

V naša življenja se vračajo hlače z nizkim pasom. Resnica je, da se ta silhueta že nekaj časa poskuša uvrstiti na lestvice trendov in zdi se, da bo pomlad 2023 njen odločilni trenutek.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara, cena: 35, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Preprosta vsakodnevna navada za hujšanje in bolj zdravo življenje: Pozabite na ekstremne diete, ta tekočina vam lahko reši življenje

Priporočamo tudi: Blake Lively je drastično spremenila svojo barvo las: Igralka se je odločila za spremembo, s katero je nekoč že navdušila

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik