Michelle Pfeiffer prisega na to elegantno manikiro za ženske nad 50 let

22. 12. 2022
Michelle Pfeiffer prisega na to elegantno manikiro za ženske nad 50 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Dodajte črno manikiro svojim ženstvenim oblekam tako kot Michelle Pfeiffer.

Lepota črnih nohtov je v tem, da so dovolj preprosti za nošenje s lepo obleko, dovolj ostri, da cvetlični obleki dodajo punk pridih, in dovolj prefinjeni, da jih lahko nosite z usnjeno jakno. Skratka, so kot mala črna obleka manikire.

Ta lepotni trend, ki je imel velik trenutek pred nekaj leti, smo pred kratkim opazili na rokah številnih naših najljubših zvezdnic, med njimi tudi Michelle Pffeifer, ki jh je nosila ob številnih priložnostih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Ko želite vzbuditi moč, črna ustreza vsem - še posebej z visokim sijajem. Naraščajoča priljubljenost črnih odtenkov to zimo je podkrepljena s tem, da gre za zelo moderen odtenek, ki skoraj spominja na visoko modo, zato deluje v vsakem kontekstu, v katerem se počutite drzno in samozavestno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Barva doda drzen pridih vsakemu lepotnemu videzu, ne da bi bila v nasprotju z obleko, hkrati pa je tudi izjemno vsestranska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Nasvet za manikiro: Če delate svojo manikiro, nohte najprej pobarvajte s prozornim osnovnim premazom, da se nohti ne obarvajo od temnega laka, in ne pozabite zaključiti z nadlakom, da bo manikira trajala dlje, hkrati pa tudi povečate sijaj. Pazite, da bodo nohti prirezani in urejeni, ko nosite temen lak.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Čokoladna torta s skrivno sestavino, ki obljublja vitkejšo postavo: Največji gurmanski užitek v praznični sezoni, ki vas bo nasitil za kar 6 ur

Priporočamo tudi: Kaj o vas povedo številke, ki vas vsakodnevno obkrožajo? Izračunajte svoje numerološko število in spoznajte odtenke vašega značaja

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave