Michelle Pfeiffer je videti izjemno v elegantnem in klasičnem stajlingu za ženske nad 50 let

Michelle Pfeiffer je na dogodku v čast nekaterih najmočnejših žensk na področju zabave pokazala svojo večno lepoto.

Michelle Pfeiffer je videti izjemno v elegantnem in klasičnem stajlingu za ženske nad 50 let - Foto: Profimedia

Zdi se, da se 63-letna igralka Michelle Pfeiffer stara nazaj, ko se je udeležila gala slovesnosti The Hollywood Reporter 2021 Power 100 Women in Entertainment v Los Angelesu.

Igralka je nagrado Equity in Entertainment podelila 49-letni Selmi Blair. Videti je bila čudovito, medtem ko njen naravni sijaj kljubuje procesu staranja, saj je bila igralka videti veliko mlajša od svojih 63 let.

Poleg tega, da je prikazala svojo večno lepoto, je igralka pokazala svoje stilske spretnosti v preprostem, a elegantnem hlačnem kostimu znamke Celine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Izdelan iz lahke moher volne, je njen hlačni kostim videz, ki bo ostal v vaši garderobi do konca življenja, zahvaljujoč zmožnosti, da se ga lahko kombinira sproščeno ali glamurozno.

Nagrada, ki jo je podelila igralki Selmi Blair, ki je bila diagnosticirana z multiplo sklerozo leta 2018, je proslavila njeno zavzemanje za pravice in dostojanstvo invalidov.

Igralki sta se zbližali med pandemijo. Njena trdnost med spopadanjem z MS je "nič manj kot junaška", je dejala Pfeiffer. "Je junakinja, ki jo trenutno zelo potrebujejo, in ne samo za skupnost MS. Popolnoma transparentna je do izzivov in srčne bolečine te bolezni in o svojem boju in uspehih govori kot pesnica," je dodala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poustvarite najbolj priljubljeno pričesko Chanel: potrebujete le nekaj minut, učinek pa je neverjetno šik!

Priporočamo tudi: Pozabite na kamelji plašč, Jennifer Lopez je nosila plašč, ki se poda na vse

Najbolj brano