Michelle Pfeiffer je svoj 63. rojstni dan proslavila s tem čudovitim videzom

V vse bolj filtriranem svetu nas je igralka pustila brez besed.

Michelle Pfeiffer je svoj 63. rojstni dan proslavila s tem čudovitim videzom - Foto: Profimedia

Michelle Pfeiffer si je za svoj 63. rojstni dan podarila selfi. Brez ličil in brez filtrov je pokazala svoj naravni obraz. Obstajajo tisti, ki to vidijo kot pogumno potezo in preprosto kot veliko samozavest: resnica je, da je igralka vedno čudovita. Zahvaljujoč njeni sposobnosti, da se zna prepustiti minevanju časa in da je lahko gojila lastno lepoto, ki jo je vedno zaznamovala, ne da bi kdaj zasenčila njen talent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Michelle je delila svojo skrivnost: moramo sprejeti svojo starost, za seboj pustiti družbeni pritisk in željo po popolnosti ter si nehati postavljati nedosegljive cilje. Sčasoma je premagala tesnobo zaradi staranja, ki je v Hollywoodu zelo pogosta med igralkami in je lahko resnično uničujoča, saj se je naučila dati pomen pravim stvarem v življenju, ne da bi se trudila biti videti mlajša. Biti svoboden, da je lahko pri 60-ih letih to, kar je, je bilo zanjo dobesedno olajšanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Očitno je, da zvezda ni nikoli zanemarila nege kože, strogo ekološke, poleg prednosti več ur spanja in zaščite pred soncem, seveda.

Izdelke Sodashi uporablja že več kot 10 let. Kot je razložila sama, ima zelo suho in občutljivo kožo, če izdelek ni primeren, reagira takoj, zato se je odločila, da ji bo ostala zvesta.

Tudi v zvezi z ličenjem raje uporablja malo, a čiste izdelke. Na setih vedno zahteva, da vizažisti uporabljajo izdelke, ki so čim bolj naravni, vendar je ni vedno mogoče zadovoljiti, ker so, še posebej, če je film v visoki ločljivosti, potrebni visokozmogljivi triki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Ta strast jo je pred nekaj leti pripeljala do tega, da je ZDA uradno pozvala, naj pregledajo in posodobijo zastarelo zakonodajo o kozmetiki, hkrati pa je ustvarila tudi svojo blagovno znamko parfumov. Henry Rose, ki sta ga navdihnila njena otroka, ponuja dišave, ustvarjene z naravnimi sestavinami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je pomladni outfit za ženske vseh starosti, ki ga boste z lahkoto posnemali

Priporočamo tudi: 10 svežih načinov, kako ta mesec nositi bele superge

Najbolj brano