Takega krila zagotovo še niste videli: Katie Holmes in Rita Ora napovedujeta najbolj kul trend leta 2023

Resice bodo kmalu povsod!

Takega krila zagotovo še niste videli: Katie Holmes in Rita Ora napovedujeta najbolj kul trend leta 2023 - Foto: Profimedia

Kaj je ključna podrobnost leta 2023 po mnenju Katie Holmes in Rite Ora? Po zaslugi Michaela Korsa so silhuete, ki so se med drugim vrnile na modno prizorišče, to zimo na voljo v različicah z resicami. Trend v slogu divjega zahoda, za katerega se zdi, da zapeljuje modne osebnosti.

Katie Holmes in Rita Ora se prepustita resicam

Medtem ko je igralka 17. januarja 2023 v oddaji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon nosila črn suknjič z brezhibno belo bluzo in krilom z resicami, je pevka nekaj dni pozneje kot gostja oddaje The Drew Barrymore Show nosila črno obleko z naramnicami.

Videza sta bila oblikovana po vzoru drug drugega in s ključnimi kosi iz kolekcije Michael Kors pomlad/poletje 2023. To ni le trend, temveč ponovitev. Že nekaj sezon se v kolekcijah vodilnih blagovnih znamk pojavljajo resice, za katere se zdi, da jih čaka svetla prihodnost. Razlog? Z lahkoto se vključijo v vsako garderobo, pri čemer lahko subtilno spremenijo dobre osnovne ali bolj ekscentrične linije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Klasične črne toalete se vračajo. Po Jeleni Rozgi v njej blestela še Severina!

Priporočamo tudi: To pomlad se v modo vračajo elegantni ženski čevlji, za katere smo vedno mislili, da so staromodni

Najbolj brano