Najstniki iz Ameriške pite so zdaj odrasli

2. 4. 2012
Foto: Kolosej

Dobrodošli na obletnico letnika 1999 gimnazije East Great Falls. V komediji Ameriška pita: Obletnica se vsi liki, ki smo jih spoznali pred dobrim desetletjem, vrnejo na obletnico mature.

Ves konec tedna, ki so ga vsi težko pričakovali, odkrivajo, kaj se je spremenilo in kdo je še vedno enak. In spoznajo, da pravega prijateljstva ne moreta izničiti ne čas ne razdalja.

Zgodba se je začela poleti 1999, ko so štirje sošolci skušali izgubiti nedolžnost. Leta so minila in v tem času sta se Jim in Michelle poročila, Kevin in Vicky razšla, Oz in Heather sta se odtujila, Finch pa še vedno hrepeni po Stiflerjevi mami. In Stifler je še točno tak, kot je bil. Zdaj se vrnejo v domače mesto kot odrasli ljudje in se spominjajo, kakšni hormonsko podivjani najstniki so bili.

Ameriška pita: Obletnica bo v slovenskih kinematografih na ogled od četrtka, 5. aprila, naprej. Na IMDb-ju ocene filma še ni, slutimo pa, da se komedija ne bo uvrstila ravno med oskarjevske favorite ... A včasih tudi lahkotno razvedrilo ne škodi, kajne?

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc