Najstniki iz Ameriške pite so zdaj odrasli

Dobrodošli na obletnico letnika 1999 gimnazije East Great Falls. V komediji Ameriška pita: Obletnica se vsi liki, ki smo jih spoznali pred dobrim desetletjem, vrnejo na obletnico mature.

Foto: Kolosej

Ves konec tedna, ki so ga vsi težko pričakovali, odkrivajo, kaj se je spremenilo in kdo je še vedno enak. In spoznajo, da pravega prijateljstva ne moreta izničiti ne čas ne razdalja.

Zgodba se je začela poleti 1999, ko so štirje sošolci skušali izgubiti nedolžnost. Leta so minila in v tem času sta se Jim in Michelle poročila, Kevin in Vicky razšla, Oz in Heather sta se odtujila, Finch pa še vedno hrepeni po Stiflerjevi mami. In Stifler je še točno tak, kot je bil. Zdaj se vrnejo v domače mesto kot odrasli ljudje in se spominjajo, kakšni hormonsko podivjani najstniki so bili.

Ameriška pita: Obletnica bo v slovenskih kinematografih na ogled od četrtka, 5. aprila, naprej. Na IMDb-ju ocene filma še ni, slutimo pa, da se komedija ne bo uvrstila ravno med oskarjevske favorite ... A včasih tudi lahkotno razvedrilo ne škodi, kajne?

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri