Kultura Promocijsko sporočilo

Nagradno: priigrajte si brezplačen tečaj angleščine na spletu

3. 6. 2011

Svetoven z EF podarja brezplačen on-line tečaj angleškega jezika! Vse kar morate storiti je, da odgovorite na spodaj zastavljeno nagradno vprašanje in že ste v žrebu za super nagrado.

Nagradno vprašanje:

Katere destinacije ponuja EF v Angliji?

a)
London, Cambridge, Oxford, Bristol, Bournemouth, Manchester
b) London in Cambridge
c) Miami, New York, Los Angeles

Odgovore pošljite na naš elektronski naslov (nagrade_elle@adriamedia.si) s pripisom Svetoven z EF in svojimi osnovnimi osebnimi podatki (ime, priimek, kraj bivanja), do 10. junija 2011. Nagrajenec bo po koncu nagradne igre objavljen na tem mestu.

O Svetoven z EF

Leta 1965 so pri EF kot prvi prišli do ideje o jezikovnih potovanjih. Nato so tekom preteklih 45 let še naprej postavljali standarde na področju aktivnega učenja in bili pionirji številnih tehnologij za učenje tujih jezikov. Objavili so več serij učbenikov, predvsem pa razvili najmodernejšo računalniško opremo (iLabs) za njihove jezikovne šole, ustvarili prvo jezikovno šolo, v celoti izvedeno 'on-line', ustanovili Mednarodno akademijo, ki se ukvarja s pripravami študentov za študij na tujih univerzah in med drugim odprli še svetovno priznan mednarodni MBA program.

EF Action Learning

Danes postavljajo dejavno, aktivno učenje – EF Action Learning – na povsem novo raven, zahvaljujoč sodelovanju z najbolj prestižnimi svetovnimi izobraževalnimi ustanovami. Tako svojim udeležencem zagotovijo, da se na EF tečajih naučijo maksimalno v najkrajšem času.

Ne spreglejte

S sodelovanjem v nagradni igri potrjujete, da ste prebrali splošne pogoje in da se z njimi strinjate.