Kako je v resnici videti seks s prijateljem (iskrena izpoved)

Ste se kdaj vprašali, če vseeno imate koga v vašem življenju s katerim bi potešili svoje hormone in željo po pravem, fizičnem kontaktu?!

Lifestyle, 24. 4. 2021
Kako je v resnici videti seks s prijateljem (iskrena izpoved) - Foto: Profimedia

Tudi vam pandemija že kravžlja živce, hrepenite po dotikih, fizičnem stiku, vse kar pa vam ostane, je iskanje kontaktev po spletnih aplikacijah za spoznavanje novih ljudi, čakanje piska vašega telefona, ko aplikacija označi "match", urejanje za zmenek preko Zooma, obenem pa komaj čakate, da boste svojemu izbrancu stekli v objem in v ozadju vaših misli tli želja po posteljnih užitkih. Priznajte si, pandemija nam jo je na tem področju kar zagodla, iskanje partnerjev, ne pravi kontakti, med tem, ko hormoni delajo svoje.

Zagotovo imate v svojem življenju vsaj enega dobrega prijatelja, pa ste kdaj pomislili na seks z njim?

Kako se vam dopade ideja? Mogoče si mislite, da je to resnično nedopustno in neprimerno ali pa v 21. stoletju vseeno že bolj primerno, ah, ta starodavna uganka. Si mislite, da se seks z vašim najboljšim prijateljem nikoli ne bi mogel zgoditi, kajne? Od nekdaj ste bili blizu, preblizu, da bi svoje prijatelje kadarkoli videli v romantični luči. Pa vendar, je prijatelj običajno nekdo, ki mu zaupate in ki zaupa vam, odnos, ki se razvija skozi skupno zgodovino, izkušnje, situacije, okoliščine, združljivost ali skupne interese.

Ampak potem ... se zgodi. Tako kot Justin Timberlake in Mila Kunis v Friends With Benefits, imamo tudi vsi ostali svoje spolne prigode ali nezgode. Zagotovo takšna stvar sproži veliko misli in čustev, sprašujete se kaj sedaj, sta še vedno samo prijatelja ali že partnerja, morate povedati kolegom kaj se je zgodilo, morate zdaj nadaljevati z zmenki in pa, ali res lahko ohranjate prijateljstvo, ko ste svojega najboljšega prijatelja ravno videli golega.

Če smo popolnoma realni je takšna prigoda odvisna od situacije in je verjetno različna za vsako prijateljstvo. Toda ne glede na to, kako je odnos z vašim prijatljem opredeljen oz "označen", ko se z nekom spolno povežete, z nekom, s katerim ste že tako dolgo v poznanstvu in ste svojemu prijatelju vsekakor naklonjeni, globoko povezani, se bodo čustva nedvomno gradila, prav tako zaupanje, intimnost, povezanost in domačnost. In ne glede na to, kako nekdo imenuje ta vaš dogovor, lahko še vedno postane zapleteno. Prepričajte se, da je vaš prijatelj še vedno vaš prijatelj in da ohranjanje vašega novega statusa ne postaja zahtevnejše ali pa na kakršen koli način neprijetno za vas ali zanj. Prebiranje drugih zgodb, zgodbe, ki vam jo bomo predstavili v naslednjih odstavkih, vam lahko pomaga, da si utirate pot skozi nepoznano zmedo, ki se vam lahko pripeti.

Kako pogosto se kaj takega kot je seks s prijatljem resnično zgodi?

Čeprav je statistika redka, hitro iskanje v Googlu prikaže 773.000.000 rezultatov za "seks z najboljšim prijateljem", kar pomeni, podobno kot spolna disfunkcija, da je pogostejši, kot si morda mislite. Resnično je, da če si z nekom zelo blizu in preživiš veliko časa z njim, se verjetno neko noč po nekaj pijačah marsikaj lahko zgodi.

Zdaj, ko si na seks s prijatljem spet upate pomisliti in se vam takšna ideja ne zdi več tako nedopustna, nadaljujte z branjem zgodbe naše zgode.

Seks z najboljšim prijateljem: Pogled od blizu

"S svojim najboljšim prijatljem sva se sestala in spala skupaj štirikrat in prvič v svojem življenju sem doživela orgazem z penetracijo. Na začetku se resnično nisem poglabljala v to kar počnem, zdelo se mi je, da vse zelo dobro sprejemam, a hkrati, kot da  po svetu hodim z zavezanimi očmi in se skrivam pred svojo novo obliko realnosti. Vodili so me hormoni in dejstvo, da sem orgazem doživela s fantom, ki sem ga poznala že več kot 10 let in ga vedno videla zgolj v luči prijatelja, ki me nikoli zares ni privlačil, me je v nekem trenutku resnično zadelo. Sedela sem na kavču, par ur po najini "akciji", že oba spodobno oblečena, sedela na ločenih stolih, takrat sem se zamislila in zgrozila". Kot strela iz jasnega je takrat dodal "verjetno tega ne bom nikomur omenil. V resnici jim ni treba vedeti, kajne?" Nasmejala sem se. "Seveda ne," sem odgovorila in začutila, da v obraz postajam rdeča. Njegov komentar me je zbodel in nisem bila prepričana, zakaj."

"Tistega popoldneva sva se objela in kasneje drug drugemu pošiljala sporočila o nepovezanih, neseksualnih stvareh, saj sva si resnično želela verjeti, da dejstvo, da sva se pred parimi urami videla gola, nič ne spremeni oz niti ne sme spremeniti."

Soočanje z nerodnimi resnicami

"Kljub temu, da sem pozneje sama, tisti teden najino skupno dogodivšino skrajno previdno razkrila najinemu skupnemu prijatelju, sem vseeno vse skupaj zlahka spravila iz svojih misli ali bolj verjetno nekam "potlačila". Ko sem že resnično verjela, kako dobro se z nastalo situacijo spopadam, bila nase kar malce ponosna, so na dan prišli vsi občutki krivde in nelagodja. Spominjala sem se vseh svojih zvez oz seksa za eno noč, v katere sem se podajala v preteklosti in želela verjeti, da je to kar sem storila pred tednom dni skrajno podobno seksu samo za eno noč. Nekaj mi ni dalo miru, vseeno se mi je zdaj zdelo povsem drugače. Nisem si želela zveze s svojim prijateljem, vendar pa nisem več mogla skrivati in se slepiti, da mi situacija ni nekaj pomenila."

"Ko mi je čez pol leta pozvonil na vratih, povedal, da je bil pozitiven na klamidijo in bil zaskrbljen, da mi je bolezen predal, je najino prijateljstvo stvari spet olajšalo."

Posledice spanja s prijateljem

"Od tiste noči so minila tri leta in vedno bolj mi je jasno, da najina noč njemu ni nič pomenila. Sedaj sva oba v dolgotrajnih odnosih in resnično ne vem, ali njegovo dekle ve kaj se je neke noči zgodilo med nama. Ko sem povedala svojemu fantu, se mi je zdel malce nenaklonjen in šokiran, čeprav je tudi sam spal z nekaterimi svojimi prijateljicami. Iskreno, seks z najboljšim prijateljem je bil najboljši seks v mojem življenju, moj zdajšnji partner, čeprav so prisotna čustva, mi s prodiranjem ne more povzročiti orgazma in ko me je vprašal, komu je do zdaj to uspelo, sem lagala. Seks z najboljšim prijateljem je bil super, vendar sva oba vedela, da je najino dolgoletno prijateljstvo na prvem mestu. Fantje lahko pridejo in odidejo, toda pravi prijatelji - še posebej tisti, ki so te videli golega, so prijatelji za vse življenje."

Prevedeno po članku z Marie Claire UK.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Gucci praznuje 100 let! Poglejte udarno vizijo in sodelovanje z Balenciago

Priporočamo tudi: Tanja Ribič je nosila prelep pulover, ki razkrije ramena

Najbolj brano