Filmska fantazija Hobit: Smaugova pušča 3D ekskluzivno in predpremierno v kinematografu Cineplexx Kranj!

Spektakularni film Hobit: Smaugova pušča 3D,drugi del ene izmed najbolj pričakovanihdomišljijskih trilogij, bo v Sloveniji ekskluzivno in predpremierno prikazan v kranjskem kinematografu Cineplexx v sredo, 11. decembra, z začetkom dogajanjaob 18.30 uri.

Promocijsko sporočilo, 5. 12. 2013
Filmska fantazija Hobit: Smaugova pušča 3D ekskluzivno in predpremierno v kinematografu Cineplexx Kranj!

Drugi del filmske priredbe knjižne uspešnice Hobita J.R.R. Tolkiena, Smaugova pušča, v režiji briljantnega Petra Jacksona vas bo tudi tokrat popolnoma osupnil s čarobnimi prikazi pokrajine, slikovitimi liki in napeto zgodbo.Film spremlja pustolovščino glavnega junaka Bilba Bisagina na potovanju v družbi čarodeja Gandalfa in trinajstih škratov pod vodstvom Torina Hrastoščita v epski misiji ponovnega osvajanja Samotne gore in povrnitve izgubljenega kraljestva Erebora. Na poti naletijo na velikanske pajke, zajamejo jih gozdni vilinci, na koncu se morajo spopasti z največjo nevarnostjo od vseh, ki bo na preizkušnjo postavila njihov pogum, prijateljstva in potovanje samo.

Ekskluzivno in predpremierno bo filmska fantazija prikazana v kinematografu Cineplexx Kranj, ki bo gostil Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad, ki bo obiskovalce že pred začetkom filma popeljal v Tolkienov čarobni svet. Čakajo pa vas še druga presenečenja, ki jih ne smete zamuditi!

Film na redni spored prihaja v četrtek, 12. decembra. Ogledali si ga boste lahko v osupljivi HFR in 4K tehnologiji v izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru. Predvajanje filma v revolucionarni HFR (high frame rate) tehnologiji s prikazom 48 sličic v sekundi ter ločljivostjo 4K bo doživetju ob gledanju prineslo novo dimenzijo dojemanja filmske zgodbe, ustvarilo iluzijo globine in vas posrkalo v dogajanje na filmskem platnu.V današnjem času osupljivega digitalnega razvoja bo Cineplexx prvi kinematograf v Sloveniji, kjer bodo gledalci lahko izkusili novo dimenzijo kina in edinstveno izkušnjo ogleda filma v HFR in 4K.Film bo prav tako predvajan v 3D in 2D tehnologiji v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota).

Doživite najboljše filmske izkušnje v družbi kinematografov Cineplexx. Z vrhunskim zvokom in ostro sliko je filmsko doživetje res popolno!

Obiščitespletno stran cineplexx.si in spremljajte objave na Facebook strani Cineplexx Slovenija.

Najbolj brano