Telesna govorica Kate Middleton in princa Williama je po govoricah o ločitvi zelo napeta

Kdo bi jima lahko zameril?

Telesna govorica Kate Middleton in princa Williama je po govoricah o ločitvi zelo napeta - Foto: Profimedia

Britanska kraljeva družina nikoli ne poskrbi za največje drame, vendar je bil prejšnji teden zaradi lažnega članka, da se Kate Middleton in princ William razhajata, še bolj napet kot običajno.

Če ste vse skupaj spregledali, je MSN objavil članek, za katerega se je izkazalo, da je bil popolnoma lažen, češ da se je Kate odselila iz hiše, ki si jo deli z Williamom. Članek je bil odstranjen, Newsweek pa je poizvedoval in ugotovil, da jo je prvotno objavil francoski medij, ki je v izjavi zapisal: "Ta zgodba je res lažna in je bila objavljena po naključju. Takoj jo bomo umaknili."

Vesela, da se je vse uredilo, toda Kate in William sta se morala še vedno spopadati s tem, da je internet mislil, da sta se razšla - in poleg tega sta se morala udeležiti premiere filma Top Gun: Maverick le nekaj dni po drami. Strokovnjakinja za govorico telesa Blanca Cobb je analizirala fotografije kraljevega para na premieri in ugotovila, da je bilo vse skupaj videti nekoliko ... napeto. Posebej so izstopale tri fotografije, ki smo si jih podrobneje ogledali, začenši s to fotografijo, na kateri Cambriška zakonca prihajata na premiero:

Cobb pravi: "Kate sicer hodi ob princu Williamu, a pogled na njenem obrazu pove, da je milijon milj stran," pravi Cobb in ugotavlja, da kraljevi par sicer vodi z isto nogo (kar pomeni, da sta sinhronizirana), a njuna telesna govorica "ni v redu".

"Williamova desna roka je stisnjena v pest, kar nakazuje, da je nekoliko napet," pojasnjuje Cobb. "Srečen par po navadi ne dovoli, da bi se karkoli vmešalo med njiju. A Kate v desni roki drži svojo torbico, ki za Williama predstavlja fizično oviro. To mu ne omogoča, da bi jo prijel za roko, če bi si to želel."

Seveda je to le ena fotografija, zato si oglejmo še eno:

Kate in William sta videti precej srečna, vendar vibracije telesne govorice tu niso tako hladne, kot se zdi.

"Čeprav se Kate smeji in daje vtis, da uživa, postavitev torbice pred njeno telo služi kot psihološka in fizična ovira," pravi Cobb. "Opazite, da njene roke niso popolnoma sproščene, saj drži torbico tik pred medenico. Če bi bila sproščena, bi njene roke in sklopka visele nižje. Tudi Williamove roke, sklenjene pred spodnjim delom trebuha, kažejo, da se tudi sam ne počuti popolnoma sproščenega. Ko se počutiš ranljivega, si ponavadi njene roke potegneš bližje k telesu, da bi se potolažil."

Cobb dodaja, da je zanimivo videti, kako William in Kate "na podoben način ščitita svoja ranljiva čustva", in da je to pravzaprav dober znak, "saj ne glede na to, kaj se paru dogaja, ohranjata čustveno povezavo". Torej vsaj to!

In ko govorimo o povezanosti, se pogovorimo o tej fotografiji Williama z roko na Kateinem hrbtu:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta "shujševalna" hrana nikakor ni shujševalna... zaradi nje se celo lahko redite

Priporočamo tudi: “Botticelli kodri”': Hit pričeska za dolge lase po navdihu znanih renesančnih slik je trenutno največji trend

Najbolj brano