Na internetu so završale govorice o ločitvi Kate Middleton in princa Williama in povzročile pravi škandal

Glede na članek, ki je sprožil govorice in je od takrat že izbrisan, se naj bi Kate z otroki že odselila.

Na internetu so završale govorice o ločitvi Kate Middleton in princa Williama in povzročile pravi škandal - Foto: Profimedia

Ne, princ William in Kate Middleton se nista razšla. Govorice, da se je kraljevi par razšel, so se začele pojavljati včeraj zjutraj zaradi članka na MSN, ki je bil medtem že izbrisan (kar je samo po sebi precej močan znak, da je zgodba lažna).

Članek je trdil, da sta se William in Kate ločila in da se je vojvodinja Cambriška odselila iz njunega doma s tremi otroki, princem Georgem, princeso Charlotte in princem Louisom. Vendar pa je Newsweek po objavi članka MSN nekoliko pobrskal po zgodbi in poroča, da je tudi francoska spletna stran Oh My Mag trdila, da je zakona konec. Izdajatelj spletne strani je to potrdil Newsweeku in v izjavi prek tiskovnega predstavnika zapisal: "Ta zgodba je res napačna in je bila objavljena po naključju. V trenutku jo bomo umaknili."

Preberite tudi: Čevlji, brez katerih si Kate Middleton ne predstavlja poletja: Eleganten model, idealen za vsak dan, se letos spet vrača v modo

Kate Middleton ta teden sijala v modrem in z novo najljubšo torbico

Ni jasno, ali je bil Oh My Mag sploh prvi, ki je poročal o tej lažni novici o razhodu, v vsakem primeru pa se zdi, da je MSN poleg tvitanja objavil tudi različico svoje zgodbe, prevedeno v angleščino: 

Različica članka, shranjena v medpomnilniku, trdi, da je osebje palače slišalo "vročo razpravo" med Kate in Willsom (kar zveni kot fantazija, samo za primer, če želite več zagotovila, da je ta novica 100-odstotno lažna).

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Moč obrazne joge: Ali je fitnes obraza lahko novi lifting obraza?

Priporočamo tudi: Pozabite na široke kavbojke, prihaja trend kavbojk s tem detajlom, ki ga bomo kmalu videli povsod

Najbolj brano