Skrivnost popolne postave in mladostnega obraza Melanie Trump je skrita v teh 4 korakih: Pokukajte v njene zdrave navade

Tudi vas videz Melanie Trump vedno znova preseneti, sploh ob dejstvu, da bo ta nekdanja prva dama kmalu dopolnila 52 let? Navdušite se nad njenimi zdravimi navadami ter pobližje spoznajte, kako ohranja svoj popoln videz.

Skrivnost popolne postave in mladostnega obraza Melanie Trump je skrita v teh 4 korakih: Pokukajte v njene zdrave navade - Foto: Profimedia

Zdaj je čas, da enkrat za vselej prenehamo z zavistjo, ki jo gojimo do podobe Melanie Trump, saj nam ta nekdanja manekenka zaupa pot, kako si svoj popoln videz lahko zagotovimo tudi sami. 

Zagotovo se strinjamo, da je bila Melania Trump ena najbolj skrivnostnih prvih dam Združenih držav, saj med predsedovanjem svojega moža Donalda Trumpa, skoraj nikoli nikogar ni spustila v svoje zelo zaposleno osebno življenje. Ker ne moremo mimo njene brezhibne podobe, smo polni vprašanj in resnični radovedni, kako 51-letna Melania, nekdanja manekenka in žena Donalda Trumpa, ostaja v tako neverjetni formi, smo za vas izbrskali nekaj sočnih podrobnosti. 

Pripravljeni? 

Ne spreglejte: 

1. Jedilnik Melanie Trump je obogaten s sadjem

Prva dama obožuje sadje, nanj pa prisega tudi zaradi vsebnosti vitaminov in mineralov, ki jih želi vnesti v svoje telo. Sama celo trdi, da na naj zaužije kar sedem kosov sadja, ki pogosto nadomestijo njene malice. Sadje je izredno bogato z vodo, kar pomaga tudi hidraciji telesa in lepi ter sijoči koži.  Že leta 2012 je Melania v intervjuju dejala, da se vsako jutro začne s smutijem, ki ima "veliko vitaminov". Svoj obrok tako napolni s svojim najljubšim sadjem in zelenjavo,  občasno pa svoj jutranji ritual sicer zamenja z ovsenimi kosmiči. Pravi celo, da se rada pregreši s črno čokolado. Ji verjamemo?

Melania Trump trdi, da je velika ljubiteljica zdrave, žive hrane in da njeno prehranjevanje nikakor ni dieta, zgolj želja po uravnoteženem, zdravem prehranjevanju. Sama celo pravi, da ima po zdravih obrokih veliko več energije in volje do življenja. 

2. Majhne stvari jo ohranjajo v formi

Za ohranjanje kondicije je potrebno veliko časa. Poskrbeti moramo za svoje telo, paziti na prehrano, se osredotočiti na vsakodnevno vadbo ob določenem času itd. Pa ima Melania čas za vse to?

Sama prisega na drobne stvari, s katerimi skrbi za svojo vitalnost in postavo. Lahko bi rekli, da je precej iznajdljiva, saj pravi, da vaje za telo izvaja, medtem ko počne nekaj drugega. Če ima v roki telefon, nikoli ne sedi na mestu, temveč se rada sprehaja po svoji pisarni in tako nabira korake. Tudi sicer rada veliko prehodi, če ji to le dopuščajo razmere. Ti majhni napori se morda ne zdijo veliko, a sčasoma lahko znatno izboljšajo splošno zdravje.

3. Prisega na pilates

Edina vadba, za katero Melania vedno najde čas, je pilates. Eden največjih razlogov, zakaj se je začela zanašati na to metodo vadbe (pilates izboljša prožnost in krepi mišice), je ta, da vadbo lahko izvaja iz udobja svojega doma in je odlična za izboljšano splošno psihično kot fizično počutje. Izbira pilatesa se ji zdi izredno varna in učinkovita, saj praktično ne potrebuje nobene opreme za vadbo, kar je zanjo izredno pomembno, če potuje in nima dostopa do telovadnice. Prav tako pa nekdanja prva dama prava, da je velika ljubiteljica tenisa. 

4. Kljub zasedenemu življenju je sama sebi na prvem mestu

Čeprav je njen urnik večno poln, vedno poskrbi, da tudi zase najde čas. Nekoč je celo dejala, da je njena mama njen večen opomnik, kako pomembna je skrb zase, za svoje zdravje in kako pomembno si je vzeti čas samo zase, zadihati in se sprostiti. Menimo, da je takšna osredotočenost edino pravilna, da se v poplavi stresa in obveznosti ne izgubimo in zagotovo je to eden izmed dejavnikov, ki poskrbijo za večno mladosten videz Melanie Trump. Rada se druži tudi s sinom Baronom, ki je njen edini otrok in najmlajši sin Donalda Trumpa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Obleka z najbolj "pariškim" izrezom, ki ga lahko nosite: To je največkrat posnemana obleka v zadnjem letu

Preberite tudi: Kate Middleton presenetila s to nepričakovano barvo kavbojk in puloverjem iz 80-ih. Jo boste posnemali?

Najbolj brano