Kate Middleton presenetila s to nepričakovano barvo kavbojk in puloverjem iz 80-ih. Jo boste posnemali?

Vojvodinja Cambriška je izbrala estetski kos iz 80-ih let znamke Holland & Cooper za redek televizijski nastop v otroškem programu.

Kate Middleton presenetila s to nepričakovano barvo kavbojk in puloverjem iz 80-ih. Jo boste posnemali? - Foto: Profimedia

Vojvodinja Cambriška bo 13. februarja 2022 omogočila redek televizijski nastop s sodelovanjem v otroškem programu BBC CBeebies na Otroškem tednu duševnega zdravja, dogodku, namenjenem ozaveščanju o duševnem zdravju otrok. Kate Middleton bo v vlogi pripovedovalke vsem otrokom Združenega kraljestva prebrala pravljico za lahko noč, zlasti knjigo Jill Tomlinson Sova, ki se je bala teme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Telegraph (@telegraph)

Preberite tudi: Kate Middleton je namesto plašča oblekla ta nepričakovan kos in videti je odlično

Kate Middleton elegantna v obleki z leopardjim vzorcem in visokimi škornji

Obkrožena s plišastimi igračami in mehkimi odejami, se Kate pojavi v promocijski podobi epizode v udobnem puloverju z ovratnikom v beli volni in z geometrijski vzorec v rdeči in modri barvi, model Fair Isle znamke Holland & Cooper, s kavbojkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke&Duchess of Cambridge (@william_catherine_daily)

Videz, ki ga navdihujejo 80. leta, potrjuje strast Kate Middleton do pletenin v retro slogu, ki pogosto spominja na ikonične videze, ki jih je nosila Lady Diana. Kate se je že večkrat odločila za modele vintidž kroja, med drugim za rdeči pulover z belimi cvetovi Miu Miu, izbran za tradicionalni božični koncert Royal Carols.

Tukaj je nekaj priložnosti, ko je Kate Middleton nosila puloverje z vintidž privlačnostjo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na balerinke, Chanel za to pomlad napoveduje eleganten dvobarven trend čevljev, kot jih še niste nosili

Priporočamo tudi: Posteljnino ste do zdaj zagotovo prali narobe - s tem trikom bo spet dišeča (vse za boljši spanec)

Najbolj brano