Kraljevi otroci se vračajo v šolo: Oglejte si fotografije princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa pred njihovim prvim šolskim dnem

Otroci družine Cambridge so danes ponosno začeli obiskovati šolo Lambrook.

Kraljevi otroci se vračajo v šolo: Oglejte si fotografije princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa pred njihovim prvim šolskim dnem - Foto: Profimedia

Kraljevi otroci danes uradno začnejo obiskovati novo šolo, Kate Middleton in princ William pa sta že tradicionalno delila fotografije prvega, uvodnega šolskega dne devetletnega princa Georgea, sedemletne princese Charlotte in štiriletnega princa Louisa. Otroci so skupaj s starši odšli v šolo Lambrook, gre za pripravljalno šolo na podeželju Berkshire v bližini novega doma princa Williama in vojvodinje Kate v Adelaide Cottage. Otroci so bili oblečeni v uniforme, Kate pa je nosila dolgo elegantno obleko s pikami. 

Konec avgusta sta Kate in William naznanila, da se bodo njuni otroci iz londonskih šol preselili v šolo Lambrook v Windsorju, kjer bo družina imela novo domovanje. Kate, William in njuni otroci bodo zdaj živeli v Adelaide Cottage na kraljičinem posestvu Windsor.

Ne spreglejte:

Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se pridružila svojim trem otrokom v šoli na uvajalnem popoldnevu, vsakoletnem dogodku, na katerem dan pred začetkom novega šolskega leta v kampusu pozdravijo nove učence in njihove družine. George, Charlotte in Louis bodo šolo uradno začeli obiskovati danes, 8. septembra.

Na fotografijah par drži Georgea, Louisa in Charlotte za roke, ko se približujejo šoli Lambrook. George in Louis sta oblečena v enaki srajci s kratkimi rokavi, ki sta jih zataknila v mornarsko modre kratke hlače, Charlotte pa nosi modro obleko z ovratnikom. Vojvodinja se je za to priložnost odločila za ležerno, a prefinjeno obleko in izbrala rjavo midi obleko z belimi pikami. William pa je nosil mornarsko modro obleko.

Preden sta se preselila v Windsor, sta bila George in Charlotte učenca Thomasove šole Battersea v Londonu, Louis pa je obiskoval vrtec Willcocks.

"Njuni kraljevi visokosti sta izredno hvaležni šoli Thomas's Battersea, kjer sta George in Charlotte od leta 2017 oziroma 2019 srečno začela šolanje, in sta zadovoljna, da sta za vse tri svoje otroke našla šolo, ki ima podoben etos in vrednote," se je po poročanju Vanity Fair prejšnji mesec glasila izjava Kensingtonske palače.

Jonathan Perry, ravnatelj šole Lambrook, je o novih kraljevih članih povedal: "Veseli nas, da se nam bodo septembra pridružili princ George, princesa Charlotte in princ Louis, in zelo se veselimo, da bomo družino in vse naše nove učence lahko sprejeli v našo šolsko skupnost."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ekskluzivni pogled na kampanjo Chanel Ready-to-Wear jesen/zima 2022/23: Pokukajte v čarobnost nežne ženstvenosti

Priporočamo tudi: 5 prehodnih trendov, ki jih to sezono obožujejo modna dekleta

Najbolj brano