Zakonci Cambrige in Sussex se med obiskom Velike Britanije poskušajo na vsak način izogniti drug drugemu

Bivajo dobesedno 5 minut narazen.

Zakonci Cambrige in Sussex se med obiskom Velike Britanije poskušajo na vsak način izogniti drug drugemu - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta prispela v Anglijo, princ William in Kate Middleton pa naj bi se jima izogibala. Toda tudi Susseška se menda izogibata Willa in Kate. Torej, v bistvu se bodo vsi zabavali!

Kraljevi strokovnjak in avtor Christopher Andersen je za Us Weekly povedal, da "bo v naslednjih dneh, ko bosta Harry in Megan v Evropi, zanimivo, saj se bosta igrala kraljevo skrivalnico".

William in Kate bosta s kraljico na Škotskem že na samem začetku potovanja Meghan in Harryja, vendar se bosta predvidoma vrnila, ko bosta Susseška še v mestu. In ehm, v celoti bosta bivala pet minut hoje drug od drugega.

Preberite tudi: Kate Middleton in princ William: Šolanje njunih otrok sprožilo polemiko

Kateino "skrivno življenje" in Charlesova zahteva po stranišču: "Šokantna" spoznanja o kraljevi družini so razkrita v novi knjigi

"Prav zdaj so Cambrideovi odšli v Balmoral, kjer sta Charles in Camilla. Med prvim delom potovanja Susseških v Veliko Britanijo ju ni, [8. septembra] pa se Susseška iz Nemčije vrneta v Veliko Britanijo. Na območju Windsorja se bosta dobesedno na kratko sprehodila drug mimo drugega, saj se morajo Cambrigejevi [pravočasno vrniti, da spravijo svoje] otroke v šolo."

"To bo imelo vse znake staromodne farse, v kateri se bodo ti ljudje skušali izogniti drug drugemu," nadaljuje Christopher. "Ne želijo se videti, ker so vsi zaskrbljeni zaradi prihajajočih spominov [vojvode Susseškega]. Harryjeva knjiga bo očitno polna bombnih novic.... . Predstavljam si, da ju bo motilo skoraj vse. Mislim, da se z njima ne želita pogovarjati, dokler ne vidita spominov Harryja."

Samo za tvojo informacijo, te Christopherjeve pripombe sledijo virom, ki so za The Sun povedali, da "ni načrtov", da bi se Cambridgovi in Susseški med potovanjem srečali, in da se William in Harry trenutno komajda pogovarjata.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec je našla nov način, kako kombinirati majico, ki jo je oboževala Coco Chanel

Priporočamo tudi: 64-letna Sharon Stone razkriva svojo neverjetno postavo v bikiniju z globokim izrezom

Najbolj brano