Zakaj ima Kate Middleton na rokah pogosto obliže? Preverite, kaj skriva pod njimi

Vojvodinja Cambriška je bila na jubilejni prireditvi nekaj dni zaporedoma fotografirana z obližem na palcu. To pa ni prvič, da so jo fotografi ujeli z obližem, zato oboževalci ugibajo o morebitnem razlogu. Preverite, kaj se skriva pod njimi, v fotogaleriji.

Slika 1/3

Med kraljevimi oboževalci se je razvnela burna razprava - zakaj je Kate tako pogosto fotografirana z obliži na rokah? Med praznovanjem platinastega jubileja kraljice Elizabete je nekaj dni zapored nosila obliž, kar je opazovalce zaskrbelo, da je še posebej nagnjena k nesrečam. Razlog za številne obliže razkrijemo pod naslednjo fotografijo.

Kate so posneli z novim obližem na desnem palcu, ko se je s princem Williamom in njunima otrokoma, princem Georgeem in princeso Charlotte, udeležila jubileja v gradu v Cardiffu. Bila je kot običajno zelo prijazna in je z veseljem stiskala roke oboževalcem.

Oblečena je bila v dolg rdeč plašč in videti je bilo, da je po evforiji, ki jo je povzročil konec tedna ob platinastem jubileju, dobre volje. Kraljeve oboževalce je znova pustila v dvomu o še enem v dolgi vrsti obližev - in nikoli ni podala pojasnila. Razlog za številne obliže razkrijemo pod naslednjo fotografijo.

Profimedia

Najbolj brano