Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici

In pripoveduje o trenutku svetlobe po temi.

Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici - Foto: Profimedia

Še vedno se spominjamo napetih obrazov princa Harryja in Meghan Markle med slovesnostjo ob kraljičinem platinastem jubileju, nenehnega držanja za roke in hitrih gest. Ob vrnitvi v svoj dom v Montecitu sta vojvoda in vojvodinja Susseška zagotovo lahko ponovno odkrila mir, ki sta si ga ustvarila veliko kilometrov stran od svojih nekdanjih kraljevih dolžnosti, in medtem ko se govori o njunem naslednjem koraku - med biografijo in hipotetično spravo z Buckinghamsko palačo - se je nekdo odločil, da pove, kako je s parom v resnici.

Govori Tyler Perry, igralec, režiser in najboljši prijatelj Meghan Markle. Med njima je že več let močna vez, tako zelo, da je Perry, ko sta Sussexa leta 2020 iskala nastanitev v ZDA, ker je tabloid razkril njuno bivališče v Vancouvru, ponudil, da nekaj mesecev živita v enem od njunih domov, s čimer sta si zagotovila čas in stabilnost, ki sta ju potrebovala, da bi ugotovila, v katero smer se bosta podala. Tyler Perry je ob rojstnem dnevu Meghan Markle na Instagramu objavil zelo osebno zgodbo o svoji prijateljici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Perry (@tylerperry)

Preberite tudi: Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve”

To je presenetljiv razlog, zakaj kraljica Elizabeta ni čestitala Meghan Markle za rojstni dan

Na fotografiji je Meghan Markle leta 2019, ko je obiskala dobrodelno organizacijo Mothers2Mothers v Cape Townu, ki usposablja in zaposluje matere s HIV. Meghan Markle poljubi roko osemletni Amari Nenguke, za katero se zdi, da jo je preplavila sreča tega trenutka. Sliki je Perry dodal osebni zapis: "Zadnjih nekaj let sem spremljal tvoje življenje v prvi vrsti. Videl sem, da ste prestali stvari, ki bi mnoge ljudi uničile. Zelo sem ponosen, ko vidim, kako srečni ste zdaj vi, tvoj mož in otroci."

Nastane portret družine, ki se je znala spopasti s številnimi težavami in iz njih izšla enotna. O tem priča tudi nedavni govor princa Harryja v Združenih narodih, v katerem je brez pomislekov namenil besede naklonjenosti Meghan Markle. "Na afriški celini sem vedno našel upanje [...] je kraj, kjer sem vedno znova našel mir in ozdravljenje. [...] Tam sem spoznal, da sem v svoji ženi našel sorodno dušo," je pripovedoval vojvoda Susseški, pri čemer je omenil več potovanj v Afriko z Meghan Markle, še posebej, ko sta se le nekaj tednov po začetku zmenkarjenja skupaj odpravila v Bocvano. Zavedanje, ki se kaže še danes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kaj prinaša obdobje Marsa v dvojčkih?

Priporočamo tudi: Claudia Schiffer se z dolgo rožnato obleko na naramnice preda trendu 'Barbiecore' v morski različici

Najbolj brano