Horoskop: Kaj prinaša obdobje Marsa v dvojčkih?

Mars se v soboto, 20. avgusta seli iz trmastega znamenja bika v znamenje razigranih dvojčkov. V dvojčkih se bo nahajal do marca naslednje leto. 

Horoskop: Kaj prinaša obdobje Marsa v dvojčkih? - Foto: Profimedia

Nenehno boste v gibanju z mnogimi in različnimi dejavnostmi. Srečni boste, ko boste v dogajanju, saj vas bo dolgčas plašil. Vaš um bo aktiven in nenehno boste iskali nove dimenzije, zato dobro poglejte, preden skočite. Spremljala vas bo ostra sposobnost razmišljanja, hitro se boste znali odločati, prisotni bodo talenti za izume. V določenih situacijah boste sarkastično odrezavi, neznosni, cinični, nezanesljivi in spremenljivi. Želeli boste presenečati, izstopati in biti prepoznavni, na drastičen način, skratka želeli boste biti številka ena. Velika težava bo, da ne boste prenesli, da ostajate v ozadju.

Pripravite se na intenziven način komunikacije, saj bo vaš jezik nabrušen.

Prihajajo burne izmenjave na spletu, za večerjo, v službi, skratka kjerkoli se boste pojavili. Pojavi se lahko preveč razpršenih misli i nenadzorovanih prebliskov. Na globalni ali politični ravni se bo Mars v dvojčkih manifestiral v kibernetskih napadih, vdorih v podatke, vdorih v e-pošto ter oblikah nasilja, povezanega s komunikacijo. 

Če se bodo besede zdele težke, poskrbite, da boste prispevali svoj delež k umirjeni komunikaciji brez jeze. Vzemite si nekaj časa in se uglasite s svojim umom.  Večopravilnost v okviru razumnega izkoristite sebi v prid. To je čas za opravljanje različnih stvari, seveda z veliko mero produktivnosti. Sedaj lahko končno spravite stvari v pogon. Če je Sonce vaša identiteta, potem je Mars surovi ego, ki vas žene k razvoju, uspehu in uresničevanju ambicij. 

Na trenutke boste zaznavali občutek, da se vse poti lahko nepredvidljivo razcepijo, raziskali boste širok spekter talentov ter možnosti. Kot vsak tranzit dvojčkov ima tudi ta dve plati. Po eni strani boste želeli opraviti čim več, po drugi strani pa prihaja nekakšen zastoj, ki bo povezan z občutkom zmede. Toda s to negotovostjo prihaja svoboda eksperimentiranja, igre in možnosti. Zdaj je čas za učenje, usposabljanje in pridobivanje novega navdiha. Negujte tisto kar imate radi. Vzemite si čas, da se poigrate s pisanjem ter z neposrednim dialogom z drugimi. Potrebovali boste nekaj, na kar se lahko odzovete, pa tudi nekoga, ki vas usmerja. Na duhovnem področju je to idealen čas, da stopite v stik s svojimi vodniki, predniki in višjimi silami ter da očistite negativne vibracije iz svojega življenja. Nervoza in nemir sta lahko v tem obdobju vzrok številnih fizičnih vzponov in padcev. 

Sedaj se lahko zagotovo poslovite od dolgčasa, saj boste zelo navdušeni nad raziskovanjem novih idej. Ker pa vas bo zanimalo toliko stvari, boste težko ostali osredotočeni na eno stvar. Izziv bo ostati na pravi poti ali spoznati, da vas lahko veliko poti pripelje do pravega cilja. Raznolikost bo namenjena okušanju, ne pa popolni predanosti. Obdani boste z večjo mero prilagodljivosti, če načrt A ne bo deloval, se ne boste obremenjevali ampak se boste usmerili v načrt B.

Na katera znamenja zodiaka bo Mars v dvojčkih najbolj pozitivno vplival?

Mars v znamenju dvojčkov bo največ lepih energij prinesel ovnom, dvojčkom, tehtnicam, levom in vodnarjem. S pomočjo razigrane energije se boste lažje usmerili v delo, ki prinaša dobre rezultate. V medsebojnih odnosih se boste povezovali, spoznavali in ugotovili, da ste s svojim življenjem zelo zadovoljni. V ljubezenskih odnosih prihaja strast, radovednost pa vas bo pripeljala do številnih odgovorov.

Na katera znamenja zodiaka bo Mars v dvojčkih najbolj negativno vplival?

Mars v znamenju dvojčkov prinaša nekaj zapletenih lekcij rojenim v znamenju bika, raka, device, rib, škorpijona, kozoroga in strelca. Pogosto se boste zalotili da ste nervozni, brezčutni, cinični ali celo nesramni. V kolikor se vam vse skupaj ne bo izšlo, boste krivdo iskali drugje. Energije bodo za vaš okus preveč razpršene, ves čas boste iskali svoj mir.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ana Klašnja je nosila dolge hlače, ki jih boste želeli imeti tudi vi

Priporočamo tudi: Victoria Beckham je svojo malo črno obleko zamenjala za novo barvo. Videti je izjemno!

Najbolj brano