Victoria Beckham je svojo malo črno obleko zamenjala za novo barvo. Videti je izjemno!

17. 8. 2022
Victoria Beckham je svojo malo črno obleko zamenjala za novo barvo. Videti je izjemno! (foto: Profimedia)
Profimedia

Zelena je nova črna!

Lani je Victoria Beckham za kratek čas razburkala internet z objavo na Instagramu, na kateri je nosila svilnato zeleno obleko iz svoje linije. Slika - s pripisom "Cheeky Posh!" - je prikazovala nekdanjo Spice Girl, ki se je nonšalantno naslanjala na bar v obleki z odprtim hrbtom iz kolekcije Resort 2022.

Isti svetel odtenek je viden v njeni drugi kapsulni kolekciji VB Body - liniji oprijetih oblačil, ki jo je predstavila v začetku tega leta. Oblikovalka je na Instagramu razkrila nove barve in stile ter delila posnetke modelov Noor Mutsaers in Shareefa J v ujemajočih se zgornjih delih, hlačah in oblekah z enim ramenom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Preberite tudi: Victoria Beckham na morju nosila popolno malo črno obleko

Napitek za hujšanje in preprečevanje staranja, ki ga lahko pijete vsako jutro: Obožuje ga tudi Victoria Beckham

Njena najljubša? Oprijeta mini obleka v zeleni barvi. Na posnetku, ki ga je spremljala Lizzova optimistična pesem "Juice", je oblikovalka nosila živo mini obleko. "Zelo sem navdušena, da lahko delim novo barvo VB Body," pravi. "To je res super živahna zelena barva v tem neverjetnem pletenju, ki te posrka na vseh pravih mestih ... Obožujem to barvo, všeč mi je prileganje!" 

Victoria Beckham je v obdobju Posh v svoji garderobi uporabljala oblačila LBD, v zadnjih letih pa je v svojo garderobo vnesla tudi razne barve. Te dni je navdušena nad drznimi barvnimi kombinacijami. Kljub temu si ni mogla pomagati, da ne bi za nedavne počitnice v Saint-Tropezu spakirala klasične male črne obleke, ki jo je opremila z velikimi očali, ki so bila zelo posh. Za Victorio je zelena nova črna.

Victoria Beckham, cena: 550 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na japonke, to je popolna alternativa sandalov Birkenstock

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene in knez Albert kmalu pričakujeta tretjega otroka?