Napitek za hujšanje in preprečevanje staranja, ki ga lahko pijete vsako jutro: Obožuje ga tudi Victoria Beckham

Victoria Beckham stavi na odlično alternativo kavi, ki je nikoli ne razočara. 

Napitek za hujšanje in preprečevanje staranja, ki ga lahko pijete vsako jutro: Obožuje ga tudi Victoria Beckham - Foto: Instagram

Victoria Beckham ima za ohranjanje svojega zavidljivo ozkega pasu v rokavu več kot en trik, zvezdnica pa nikoli ni oklevala pri delitvi njenih sicer skrbno varovanih skrivnosti. Nekdanja članica skupine Spice Girl je v zgodbah na Instagramu razkrila napitek za hujšanje in preprečevanje staranja, ki ga pije vsako jutro, da ohrani svojo postavo in upočasni staranje kože.

Ta wellness napitek je ječmenova kava, alternativa kavi, bogata z dobrimi lastnostmi. Zakaj je tako posebna? Ne vsebuje kofeina ali drugih poživil, vendar je bogata z protivnetnimi in antiseptičnimi lastnostmi. Prav tako pa lajša vašo prebavo in je tako učinkovita v boju pri izgubi odvečnih kilogramov. 

Ne spreglejte: 

Dandanes se ljudje vse preveč osredotočamo na to, kaj počnemo, da bi si zagotovili zdravje in dobro počutje, a vse bolj pozabljamo na pomembnost prehrane. Vendar pa je skodelica sveže jutranje kave nekaj, kar ljudje skorajda ne izpustimo. Zgodnje ptice ne morejo brez nje, preden začnejo s seznamom opravil za ves dan, medtem ko jo nočne sove spijejo, da ostanejo pokonci in opravijo svoje delo. Toda kaj se zgodi, če navadno kavo zamenjate z njeno alternativo in poskusite ječmenovo kavo?

Ječmenova kava: pijača za hujšanje s tisočimi prednostmi

Ta napitek iz sladnih ječmenovih zrn je energičen, a ne vznemirljiv. Njegova največja prednost pa je predvsem moč razstrupljanja. Ječmenova kava naj bi spodbujala prebavo in uravnavala raven sladkorja v krvi. Prav tako pa je pravi zaveznik zdravja in lepote, saj ima tudi pomlajevalne lastnosti. Z rednim uživanjem bi upočasnili proces staranja kože.

Ječmenova kava ne ponuja le naravne rešitve brez kofeina, temveč velja tudi za rudnik zdravih, hranilnih snovi, od učinkovitih protivnetnih snovi do vitaminov B in E, vsebuje celo nekaj kalija. Vsebuje malo maščob in je bogata s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, zato je tako zadovoljiva alternativa kavi.

Ječmenova kava, vam lahko pomaga uravnovesiti krvni sladkor, pomaga pri hujšanju, ohranja zdravo srce ter povečuje vnos vitaminov in antioksidantov! Spodbuja želodčne sokove in pospešuje prebavo, tako pa zmanjšuje napihnjenost v trebuhu. Lajša zaprtje, saj pospešuje prehod hrane skozi črevesje. Na splošno lahko podpira vaš cilj zdravega življenjskega sloga.

Po okusu je podobna kavi z notami lešnika in nežne karamele. Zaradi tega bi se najraje igrali Victorio Beckham in jutranji espresso zamenjali za skodelico ječmenove kave! Bodite kot Victoria Beckham in si povrnite dozo zdravja!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To poletje pozabite na kavbojke, zvezdnice ta hip obožujejo te dolge hlače

Priporočamo tudi: Kako ženske nad 45 nosijo mini krila? Eva Longoria je ponudila popoln navdih

Najbolj brano