Pozabite na japonke, to je popolna alternativa sandalov Birkenstock

Gigi Hadid je s svojimi ravnimi čevlji dosegla klasičen poletni videz, ki ga lahko posnema vsakdo. Oglejte si ga v fotogaleriji.

Slika 1/2

Za Gigi Hadid je na modnem področju veliko poletje. Ameriška supermanekenka je tiho lansirala svojo blagovno znamko pletenin, bila pobudnica oživitve kratkih hlač in poskrbela, da je limonasto zelena postala barva, ki se lahko kosa z Valentinovo Pink PP. Medtem ko je večina njenih vrstnic uživala v izgovoru, da lahko v skladu s trendom izrezov v tej sezoni nosi zelo malo, se je Gigi Hadid ukvarjala s #stonercore in svojo prikupno kolaboracijo Frankie's Bikinis.

Resnici na ljubo Gigi ni nosila istih poletnih sandalov kot vsi drugi v New Yorku. Nobenih japonk s platformo za to manekenko, ki je našla elegantno alternativo Birkenstockovim Arizonam prek M Gemi. Italijanska blagovna znamka, ki ohranja stoletne obrtne tehnike, je znana po svojem razkošnem usnju in praktično elegantnih stilih čevljev, ki se ne podrejajo trendom. Na naslednji fotografiji poglejte, kakšne natikače je nosila Gigi.

Profimedia

Najbolj brano