Kraljica Elizabeta zgrožena nad kosilom v prenovljeni kuhinji Kate Middleton in princa Williama

Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se v dvorano Anmer Hall preselila leta 2015 po temeljiti prenovi.

Kraljica Elizabeta zgrožena nad kosilom v prenovljeni kuhinji Kate Middleton in princa Williama - Foto: BBC news/posnetek zaslona

Ne pričakujte, da bo kraljica Elizabeta II. kmalu kosila v kuhinji princa Williama in vojvodinje Kate.

Tako vsaj pravi anekdota, ki jo je posredovala kraljeva biografinja Sally Bedell Smith, ki je napisala knjigo Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch.

V nedavnem intervjuju, ki ga je Bedell Smithova dala za People, sta vojvoda in vojvodinja Cambriška leta 2015 po temeljiti prenovi svojo družino preselila v Anmer Hall, ki se nahaja na kraljičini posesti v Norfolku. Prenova je pripomogla k preoblikovanju njune kraljeve kuhinje v prijeten prostor za Kate in njene tri otroke - devetletnega princa Georgea, sedemletno princeso Charlotte in štiriletnega princa Louisa -, kjer pogosto kuha.

Preberite tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Večerna rutina Kate Middleton in princa Williama: Tako se sproščata zakonca, ko otroci zaspijo

Kljub kraljevi prenovi pa je kraljica potegnila črto pri prehranjevanju v kuhinji. "Spomnim se, ko so ravno končali prenovo Anmer Hall in so kraljico povabili na kosilo," je dejal Bedell Smith po reviji People. "Imajo eno od tistih velikih kuhinj z jedilnico, ona pa je rekla: 'Ne razumem, zakaj vsi preživljajo čas v kuhinji.'"

Cambrighovi so trenutno sredi načrtovanja selitve iz Londona v Windsor, kar bi jim omogočilo, da bi bili veliko bližje monarhinji, ki zdaj večinoma prebiva na Windsorskem gradu, navaja People.

In ne glede na to, ali občasno jedo obrok v svoji kuhinji ali ne, Cambridgesovi "brezhibno predstavljajo kraljico", je dejala Bedell Smith. "Izkazujejo predanost, na katero je kraljica ponosna. In to ji verjetno daje upanje."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najbolj strupene sodelavke

Priporočamo tudi: Belo srajco bomo nosili kot Severina (kot nalašč za prehodno obdobje)

Najbolj brano