Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najbolj strupene sodelavke

Odnosi v službi so del našega življenja. Nekateri so prijetni, drugi pa malce zoprni, moteči in celo obremenilni.

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najbolj strupene sodelavke - Foto: Profimedia

Dobro sodelovanje na kariernem področju zahteva prilagajanje ter razumevanje. V katerem znamenju pa so rojene ženske, ki so lahko strupene ali toksične sodelavke, ki bi se jim vsi najraje izognili?

OVNICA

Ovnica je najbolj zagnana in tekmovalna sodelavka, ki mora biti vedno prva in seveda najboljša. Ko jo kakšen sodelavec prosi za pomoč, je sposobna zabrusiti, naj se znajde sam. Ne želi se prilagajati, pogosto je tudi zelo samosvoja in neposlušna za kakršnekoli nasvete. Ker ovnica smatra, da sama vse najboljše opravi, težko deluje v večji skupini. Ne prenese, da bi jo kdo popravljal ali kritiziral, saj je vendar nezmotljiva. Sicer zelo družabna ovnica, se v večjem kolektivu običajno obrne tja, kjer jo neprestano hvalijo in poudarjajo kako sposobna je.

DVOJČICA

Dvojčico bolj kot delovne naloge in uspeh običajno zanima, kaj se dogaja s sodelavci. Nestrpna in nemirna z veseljem radovedno sprašuje ter informacije nosi naprej. Opravljivka, dvojčica je sodelavka, pri kateri večkrat ne boste vedeli, kaj želi in kaj misli, saj niha iz trenutka v trenutek. Dvojčica zna biti na področju odnosov v službi tudi večkrat muhasta popolnoma brez razloga. Njena trma ne traja dolgo in že v naslednjem odmoru jo lahko zamenja za smeh. Raje, kot da bi s organizirala in čim bolj kvalitetno opravila svoje naloge, brska po telefonu in čaka na odmor za kavo.

VODNARKA

Vodnarka hoče in želi biti opažena, pohvaljena in izpostavljena. Težko upošteva navodila, rada deluje po svoje, tako kot njej v določenem trenutku odgovarja. Kot sodelavka je običajno tako zelo opazna, da je nihče ne more spregledati. Njen nemir in nestrpnost čutijo vsi, ki jo v službi obkrožajo. Ko ima vodnarka slab dan, zna s svojim nastopom in obnašanjem poskrbeti, da ga imajo tudi sodelavci. Rada se vtika v druge sodelavce in jim pametuje, kako bi morali kakšno stvar narediti. Na kavi s sodelavci običajno govori le vodnarka in to tako zelo naglas, da jo slišijo še pri sosednjih mizah.

RIBICA

Ribica je tako zasanjana, da večkrat med sodelavci spregleda tudi kakšno pomembno zadevo. To je tiha sodelavka, pri kateri redko kdaj kdo ve, kaj v resnici misli ali čuti. Ko jo nekdo opozori na napako, je tako zelo občutljiva, da lahko že ob majhni opazki pade v solze. Ribica ni vedno razpoložena za šale in pogovor, zato na skupne kave običajno ne hodi, raje se drži zase. Zaradi svoje nezaupljive narave se težko sprosti. Tako zelo obremenjena je s tem, da bo vse naredila kvalitetno, da ji lahko že majhna pripomba sodelavke zruši tla pod nogami. Ker ne premore dovolj poguma, se ji večkrat zgodi da ljubosumno opazuje, kako drugi napredujejo.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katarina Čas se je s prisrčno fotografijo spomnila svojega pokojnega kužka

Priporočamo tudi: Ključni kos garderobe za prosti čas Jennifer Lopez je še vedno ta priljubljena majica

Najbolj brano