Monaška princesa Charlene in knez Albert kmalu pričakujeta tretjega otroka?

Princ Albert bi rad ponovno izkusil radosti očetovstva.

Monaška princesa Charlene in knez Albert kmalu pričakujeta tretjega otroka? - Foto: Profimedia

V kneževini krožijo nove govorice. Po letu dni skrivnosti se je Charlene Monaška pred nekaj meseci vrnila k svoji družini. Med njeno odsotnostjo so številni mediji poročali, da sta z Albertom II. preživljala težko obdobje v zakonu. Vendar pa je princesa sama zanikala ta ugibanja: "Žal mi je, da nekateri mediji širijo takšne govorice o mojem življenju in mojem zakonu." V ponedeljek, 8. avgusta, je vir za tabloid Globe povedal, da bi lahko kmalu spet postala starša. Albert Monaški si namreč želi, da bi z ženo dobila še enega otroka, da bi ponovno vzplamtela njuna ljubezenska zveza. 

Preberite tudi: Rumena obleka monaške princese Charlène je poosebljena kraljevska eleganca poletja 2022

Ali obleka monaške princese Charlène na obisku pri papežu Frančišku krši protokol?

Princ Albert naj bi poskušal prepričati Charlene: "To bi zagotovilo monaškemu ljudstvu, da se njihov monarh in njegova žena dobro počutita," je dejal vir. Vendar pa naj princesa ne bi bila tako navdušena nad idejo kot njen mož, saj se je pred kratkim vrnila z dolgotrajnega zdravljenja: "Zahtevati od nje, da ima otroka v tem obdobju, je veliko." Vendar pa bi po navedbah vira monarh lahko dosegel svoje: "Ima moč nad njo," je dejal vir.

Charlene in Albert Monaški sta skupaj od leta 2006. Poročila sta se julija 2011. Tri leta pozneje sta naznanila, da pričakujeta dvojčka. 10. decembra 2014 sta se jima rodila deček Jacques in deklica Gabriella.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica Elizabeta zgrožena nad kosilom v prenovljeni kuhinji Kate Middleton in princa Williama

Priporočamo tudi: Recept za solato Kourtney Kardashian, ki je kot nalašč za poletna kosila: Okusna, lahka veganska solata, ki poskrbi za dobro počutje in vitko postavo

Najbolj brano