Rumena obleka monaške princese Charlène je poosebljena kraljevska eleganca poletja 2022

Monaška princesa je znova blestela v limonino rumeni obleki, ki je kot nalašč za poletno sezono.

Rumena obleka monaške princese Charlène je poosebljena kraljevska eleganca poletja 2022 - Foto: Profimedia

Zdi se, da se je Charlène vrnila k svojemu nekdanjemu sijaju. Njen urnik je v zadnjih tednih vse bolj natrpan, njen nasmeh pa je znova razsvetlil ulice kneževine Monako. Da se princesino zdravje izboljšuje, potrjuje tudi njen videz. Če je res, da obleka ne naredi človeka, je prav tako gotovo, da lahko z oblačili prenašamo sporočila, občutke in čustva, in zdi se, da nam Charlène v rumeni obleki sporoča, da se je monaška princesa zagotovo vrnila na pravo pot. Mati dvojčkov Jacquesa in Gabrielle je obiskala dom za ostarele A Qietüdine, kjer je z veseljem delila nasmehe in stiske rok stanovalcem in osebju. Princesa Charlène je za to priložnost izbrala elegantno svetlo rumeno midi obleko, ki je kot nalašč za bolj formalne priložnosti poletja 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Preberite še: Ali obleka monaške princese Charlène na obisku pri papežu Frančišku krši protokol?

Obleka monaške princese Charlène je popolna elegantna obleka za vse poletne slovesnosti

Obleka Charlène je iz kolekcije Akris in je del kolekcije Pre-Fall 2022 te vodilne blagovne znamke domače in umetnostne obrti. Obleka v barvi limoncello je čudovit primer sartorialne izdelave, saj je čipka vtkana v vezenino, ki nosi ime blagovne znamke. Obleka je brez rokavov, z izrezom v obliki črke U in dolgim trapeznim krilom, ki zaradi bolj prilegajoče se silhuete po bokih ohlapno pada. Obleka je bila nato dopolnjena s spodnjim delom ton sur ton, ki je izravnal drzne prosojnosti izdelave, dekolte pa je ostal nepokrit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Kako nositi rumeno obleko Charlène?

Rumena obleka, navdihnjena s šestdesetimi leti prejšnjega stoletja, je bila kombinirana do potankosti v kraljevskem slogu. Charlène je svoj videz dopolnila z dragocenimi dodatki in si okoli vratu in kot uhane nadela svetleče bisere. Nič ne bi moglo biti bolj elegantno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mesečni horoskop za avgust: Dvojčki bodo željni akcije, eno znamenje pa spozna osebo, ki jim odpira nova vrata v karieri

Priporočamo tudi: Se vam po sončenju pojavijo akne? Tako lahko to preprečite ali pa se jih znebite

Najbolj brano