Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve”

40-letna Meghan Markle je "zelo preračunljiva" in jo "ženeta slava in bogastvo", trdi lady Colin Campbell.

Strokovnjakinja za kraljevo družino trdi, da je Meghan Markle “ženska brez vidnega talenta”, ki “misli, da vse ve” - Foto: Profimedia

Meghan Markle je "ženska brez vidnega talenta", ki "misli, da ve vse", je izjavila lady Colin Campbell

V oddaji GB News je kraljeva strokovnjakinja povedala, da je 40-letna vojvodinja Susseška, ki trenutno živi v svojem 14 milijonov dolarjev vrednem kalifornijskem dvorcu in se je lani umaknila s kraljevih dolžnosti, "zelo predana temu, da služi sama sebi".

"Zdi se, da imamo celo vrsto res utrujajočih, zelo samosvojih žensk, za katere se zdi, da so si v življenju utrle pot s talenti, ki niso takoj vidni, in mislijo, da so najboljša stvar po narezanem kruhu. In vedo vse."

Komentarji lady Colin so prišli na dan, ko je bilo rečeno, da 37-letni princ Harry in Meghan kljub povabilu ne bosta obiskala kraljice, ko bo ta na poletnem oddihu v Balmoralu.

Lady Colin je v pogovoru za GB News dejala: "Je zelo preračunljiva in mislim, da mu, če ne bi bil valižanski princ, ne bi namenila niti dveh minut, še manj pa toliko časa, kot mu ga namerava nameniti."

Preberite tudi: To je razlog, zakaj princa Harryja in Meghan Markle skrbi, da bo Lilibet "izpisana iz kraljeve zgodovine"

Kraljica je princu Harryju dovolila, da hčerko poimenuje po njej, saj ni mislila, da ji bo ime Lilibet, ampak...

Na vprašanje o njenem mnenju, ali je Meghan predana, je dejala: "Da, seveda, zelo predana je bila, da je služila sebi, vendar le sebi. Javna služba? Niti slučajno. To je ženska, ki je po mojem mnenju preračunljiva in ji gre za status, denar in pozornost."

Dodala je: "Opazite, kako spretno ga je iz kraljeve družine preselila v Kalifornijo ... očitno se je odločila, da svojega časa ali energije ne bo namenila britanskemu ljudstvu ali služila v kraljevi družini, ko pa lahko služi svojim finančnim interesom v državi skupne lastnine, kjer v primeru ločitve dobi kar 50 odstotkov."

Kalifornija je država skupnega premoženja, kar pomeni, da se vse premoženje, ki ga v času zakonske zveze pridobi eden od zakoncev, razdeli po enakih delih, razen če je sklenjena predpogodba. 

Lady C je dodala: "Če bo ona dobila kaj boljšega, bo on na cedilu. Če nikoli ne najde ničesar boljšega ... to je način delovanja ljudi, ki so zelo oportunistični, narcisoidni in izkoriščevalski...."

"V svoji knjigi sem povedala, da se kraljeva družina zelo boji, da bi Harry na koncu naredil nekaj dramatičnega in dokončnega. Ljudje, ki ga zelo dobro poznajo, so se bali, da bodo njegove strasti prevladale nad omejeno količino razuma, ki ga ima. Ni najsvetlejša zvezda v ozvezdju."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kaj prinaša obdobje Venere v levu posameznim astrološkim znamenjem?

Priporočamo tudi: Amaya - Maja Keuc nas je navdušila v svetlikajočem se stajlingu

Najbolj brano