Claudia Schiffer se z dolgo rožnato obleko na naramnice preda trendu 'Barbiecore' v morski različici

Claudia Schiffer je na počitnicah v Grčiji v dolgi poletni obleki brez naramnic nosila želeni trend "Barbiecore", ki ga bomo zagotovo posnemali.

Claudia Schiffer se z dolgo rožnato obleko na naramnice preda trendu 'Barbiecore' v morski različici - Foto: Profimedia

Model Claudia Schiffer je nedvomno večni navdih. Le nekaj dni pred praznovanjem rojstnega dneva je uživala na počitnicah v Grčiji, zato je na svojem profilu na Instagramu želela deliti nekaj fotografij. Videli smo jo na ladji in na nekaterih lepo tlakovanih ulicah. Kot stilska ikona, kakršna je, je bila najbolj presenetljiva s svojim videzom. Manekenka je nosila osupljivo dolgo rožnato obleko in jasno pokazala, da je v koraku z najnovejšimi trendi. Nihče drug ni boljši od nje za utelešenje sloga "Barbiecore", poletnega trenda iz leta 2022, po katerem hrepenijo vse zvezdnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Preberite tudi: To obleko Claudie Schiffer boste oboževali, če so vam všeč romantične boho obleke

Claudia Schiffer dokazuje, da je to edina torba, ki jo potrebujemo poleti

Claudia Schiffer že ima svoj model Barbie, zato ni čudno, da se je odločila pridružiti temu trendu, ki povzdiguje rožnata oblačila. To je storila v najbolj morski različici, saj se je odločila za dolgo obleko z nastavljivimi naramnicami. Stiliranje je bilo idealno, saj je bilo zelo laskavo in nam je omogočilo, da smo videli, da slog "Barbiecore" presega formalne obleke ali obleke. V svoji boemski različici je prav tako popoln. Upamo si celo trditi, da nam je najbolj všeč.

Claudia Schiffer je nosila to dolgo roza obleko s sandali s paščki in cekarjem s svojimi začetnicami. Odlično za odkrivanje Grčije in vseh njenih čudes.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Prosojna lila čipkasta obleka Jennifer Lopez je utelešenje elegance

Priporočamo tudi: Živila, ki povzročajo akne: Izogibajte se jim, da poskrbite za svojo kožo

Najbolj brano