Claudia Schiffer dokazuje, da je to edina torba, ki jo potrebujemo poleti

Absolutni must-have za poletje 2022 - poletni cekar a la Claudia Schiffer.

Claudia Schiffer dokazuje, da je to edina torba, ki jo potrebujemo poleti - Foto: Profimedia

Vemo, da je ljubezen do cekarjev ljubezen, ki ne traja le eno poletje. Claudia Schiffer je na pariških ulicah s cekarjem na roki dokončno razblinila mit, da je ta dodatek primeren le za na plažo. Slamnata torba, ki se je rodila iz spretnosti maroških in indonezijskih tkalcev, je osvojila vse in jo je mogoče videti na rokah zvezdnikov in zvezdnic ali na ležalnikih na italijanskih plažah. Slamnata torba Claudie Schiffer je velika in jo lahko nosite 24 ur na dan na plaži ali v mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Preberite tudi: Pozabite na ohlapne tunike, Claudia Schiffer s kopalkami na plaži kombinira ta preverjen klasičen kos

Hčerka Claudie Schiffer je na las podobna svoji mami: Clementine Vaughn je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva

Slamnata torba supermodela iz 90. let je najnovejši dodatek k priljubljeni kolekciji Walton znamke Anya Hindmarch. Ta dodatek se ponaša tudi z možnostjo personalizacije z monogramom in je opremljen z enakim platnenim okrasom in usnjenimi ročaji kot preostala kolekcija. Prostorna, lahka in vsestranska torba bo tudi v različici maxi najboljša spremljevalka za prihajajočo poletno sezono, saj bo v njej vse, kar potrebujete. V zadnjih letih je ta dodatek presegel okvir počitniške garderobe in prišel tudi v mesto: tako v Parizu kot v Milanu je na ulici zlahka najti nekoga z eno od teh naravnih torbic v roki. 

Kako nositi slamnat cekar Claudie Schiffer?

Košara, ki jo je Jane Birkin tako rada uporabljala prav kot "torbico", je zdaj ponosna, da je postala torba toplejših letnih časov, ne le za piknike, nabiranje divjega cvetja ali prenašanje brisač na plažo. Torbic iz rafije ni treba nujno nositi s hlačami z vichy vzorcem ali čudovitim plapolajočim kaftanom: odlično bodo videti s kavbojkami in balerinakami, cvetlično obleko ali celo z obleko v pastelnih odtenkih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: O drastični preobrazbi sester Kardashian in zakaj bi nas moralo skrbeti

Priporočamo tudi: Najbolj romantična astrološka znamenja: Če ste v razmerju s tem znamenjem, se navadite sladkih sporočil in dolgih romantičnih pogovorov

Najbolj brano