Najbolj romantična astrološka znamenja: Če ste v razmerju s tem znamenjem, se navadite sladkih sporočil in dolgih romantičnih pogovorov

Med 12 astrološkimi znamenji ta 4 veljajo za najbolj romantična. Je vaše znamenje ali znamenje vašega partnerja med njimi? Preverite v fotogaleriji. 

Slika 1/5

Ste pripravljeni na novo ljubezen ali vsaj poletno avanturo, pa ne veste, katero horoskopsko znamenje je skoraj vedno romantično razpoloženo? Medtem ko zemeljska znamenja, kot sta Devica in Vik, obožujejo stabilna in tradicionalna razmerja, ognjeni Strelci in Levi pogosto pristajajo na poligamna razmerja.

Ker vodna znamenja slovijo kot najbolj čustvena, bi si lahko mislili, da bi se vsi trije znašli na seznamu največjih romantikov; vendar, verjeli ali ne, na tem seznamu je eno nepričakovano ognjeno znamenje. Čeprav lahko ognjena znamenja z neverjetno hitrostjo skačejo iz ene avanture v drugo, ima to znamenje sloves brezupnega romantika.

Pri znamenjih, ki so najboljši partnerji, je treba upoštevati marsikaj (na primer položaj Venere in Marsa, pa tudi znamenja v peti in sedmi hiši), vendar lahko izpostavimo štiri najbolj romantična znamenja. Vas že srbijo prsti? V fotogaleriji vam razkrijemo najbolj romantična astrološka znamenja.

Profimedia

Najbolj brano