Hčerka Claudie Schiffer je na las podobna svoji mami: Clementine Vaughn je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva

Hčerka Claudie Schiffer je po slavni mami podedovala vse najboljše, danes pa nas s svojo lepoto pušča brez besed.

Hčerka Claudie Schiffer je na las podobna svoji mami: Clementine Vaughn je stara 17 let in je zakorakala v svet manekenstva - Foto: Profimedia

Claudia Schiffer je vedno skušala življenje svojih otrok skriti pred očmi javnosti. Kot je poudarila sama, je na njih, da se odločijo, ali se bodo nekoč javno izpostavili ali ne, in zdaj se je njena najstarejša hči Clementine odločila stopiti po njenih stopinjah in vstopiti v manekenske vode.

17-letnica in njena slavna mama sta se znašli v novi kampanji avstralske znamke Realization Couple, doslej pa sta objavili dve črno-beli fotografiji mame in hčerke, ki sta naznanili lansiranje posebne kolekcije 13 kosov oblačil v duhu 90-ih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Réalisation Par (@realisationpar)

Preberite tudi: Claudia Schiffer mladostna v pomladni uniformi vsake ženske nad 50 let

Iščete novo prehodno jakno? Claudia Schiffer je našla popoln stil za ženske nad 40 let

Na eni fotografiji je Claudia, na drugi pa njena 17-letna hči, v isti srajci, z enako pričesko in izrazom obraza. Lepa najstnica je tudi slika slavne mame, modni kritiki pa se strinjajo, da je nekdanji supermodel dobil dostojno naslednico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Mimogrede, Clementine je drugi otrok Claudie Schiffer in njenega moža, sicer režiserja Matthewa Vaughna. Rodila se je v Londonu 11. novembra 2004 in ima poleg starejšega brata Casperja še mlajšo sestro Cosimo.

Supermodel iz 90-ih je svoje otroke vedno poskušala obdržati stran od oči javnosti, Clementine pa kljub svoji prvi manekenski službi še vedno uživa v zasebnosti z zaklenjenim profilom na Instagramu.

Claudia je že leta 2006 izjavila, da bi rada, da bi se njena starejša hči preizkusila v vlogi modela. Nato je za Vogue povedala, da bi rada zastopala svojo hčer, če se bo odločila postati manekenka, in zdaj je lepa Clementine naredila velike korake v svet manekenstva, zato je možno, da bo nekoč presegla njeno slavno mamo v času njene največje slave.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Cattrall osupljiva v najbolj zapeljivih enodelnih kopalkah. Tudi vas spominja na Samantho Jones?

Priporočamo tudi: Vojvodinja Camilla si je za praznovanje platinastega jubileja oblačila izposodila od princa Charlesa - in tega nihče ni opazil!

Najbolj brano