Iščete novo prehodno jakno? Claudia Schiffer je našla popoln stil za ženske nad 40 let

Trendu tega vrhnjega oblačila se je pridružila nova zvezdnica: Claudia Schiffer. Nemški supermodel očitno ni želela, da bi se zima končala, ne da bi pokazala svojo bordo videz. Zaradi kavbojk je bil njen urbani videz videti eleganten in prikupen.

Iščete novo prehodno jakno? Claudia Schiffer je našla popoln stil za ženske nad 40 let - Foto: Profimedia

Moda devetdesetih let nikoli ni izginila, prav tako ne njene muze. Ne moremo govoriti o slogu devetdesetih let, ne da bi omenili 51-letno Claudio Schiffer, ki je bila in vedno bo ikona v modnem svetu. Nemka nas še naprej navdihuje z vsakim svojim oblačilom, tako formalnim kot vsakdanjim. Brez nadaljnjega je vrhunska manekenka na svojem profilu na Instagramu delila delček svojega februarja v obliki albuma fotografij. Na prvi fotogrsfiji je nosila trendovski prehodni videz, ki je vedno v stilu.

Claudia Schiffer je znana po svojem dobrem okusu za oblačila in eklektični garderobi. Po toliko letih dela na modnem področju to ni presenečenje. Ker ve, kaj je priljubno na ulicah, se je odločila tudi za najnovejši modni plašč med modnimi navdušenkami: pončo. Kombinirala ga je s svojimi ljubimi kavbojkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Claudia Schiffer je za sprehod po mestu izbrala ulični slog s ključnimi kosi, ki pa je bil zelo sproščen. Urbani videz, ki ne le deluje, ampak je tudi brezčasen in primeren za vse starosti.

Preberite tudi: Claudia Schiffer je našla popolno maksi obleko v nepričakovanem, trendnem vzorcu (+kje kupiti)

Tudi Claudia Schiffer obožuje najbolj priljubljeno torbico letošnjega leta (+kje kupiti)

Supermodel je svoj videz začela z oprijetimi kavbojkami. Čeprav se v svetu kavbojk lahko izgubimo med kroji, odtenki in slogi, ni dvoma, da so ozke kavbojke, kot so te Claudie Schiffer, odlična naložba. Odlične so za kombiniranje z vrečastimi oblačili. Z njimi je zvezdnica dosegla videz izjemno dolgih nog tudi z ravnimi škornji.

Pončo je njeni garderobi dodal veliko elegance in glamurja. Nekdanja muza slavnih oblikovalcev, kot sta Karl Lagerfeld in Gianni Versace, ni mogla zamuditi privlačnosti ponča. Trendu se je pridružila, še preden je bilo prepozno, in ga pravilno nosila.

Claudia Schiffer je za glavni motiv svoje obleke izbrala bordo barvo. V ponču vinske barve, v torbici na rami z enakim okrasjem, z rdečo manikiro in s sončnimi očali - njene ključne kose bomo ohranili za naš naslednji marčevski videz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 trikov za počasnejše mastenje las: Preizkusite jih čim prej, saj so rezultati vidni že v enem dnevu

Priporočamo tudi: Pomladi se v modo vračajo ti ženski čevlji, ki jih ženske obožujemo, moški pa sovražijo

Najbolj brano