Claudia Schiffer mladostna v pomladni uniformi vsake ženske nad 50 let

Claudia Schiffer je zvesta svojemu klasičnemu stilu z igrivimi in mladostnimi detajli. Tokrat je navdušila s preprosto kombinacijo, ki nas popelje naravnost v 70.

Claudia Schiffer mladostna v pomladni uniformi vsake ženske nad 50 let - Foto: Profimedia

Moda devetdesetih let nikoli ni izginila, prav tako ne njene muze. Ne moremo govoriti o slogu devetdesetih let, ne da bi omenili 51-letno Claudio Schiffer, ki je bila in vedno bo ikona v modnem svetu. Nemka nas še naprej navdihuje z vsakim svojim videzom, tako formalnim kot vsakdanjim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Claudia Schiffer neguje svoje modni slog, ki mladostniško sledi izbranim trendom. V zadnjem času manekenka rada raziskuje boemski modni trend, ki vsako leto svoj vrhunec doživi poleti. Toda tokrat se je njen videz bolj spogledoval po modi iz 70-ih. Nosila je kavbojke s hlačnicami na zvonec in dvema majhnima žepkoma na sprednji strani. Kombinirala jih je s pisano srajco s psihadeličnim vzorcem na ob robovih. Manekenka je tudi dokazala, da je to vsestranski videz, primeren za mnoge priložnosti, saj je na rami nosila majhno torbico s kačjim vzorcem, na stolu poleg nje pa je počival velik cekar iz rafije.

Claudia Schiffer je znana po svojem dobrem okusu za oblačila in eklektični garderobi. Po toliko letih dela v modi to ni presenečenje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Le najboljši videzi z rdeče preproge filmskega festivala v Cannesu 2022: Tudi vas očara angelski videz igralke Anne Hathaway?

Priporočamo tudi: Pozabite na kratke hlače, to so 4 največji poletni trendi džinsa, ki jih letos potrebujete v svoji garderobi

Najbolj brano