Ekskluzivni pogled na kampanjo Chanel Ready-to-Wear jesen/zima 2022/23: Pokukajte v čarobnost nežne ženstvenosti

Kolekcija Chanel za jesen/zimo 2022/23 je utelešenje čarobne ženstvenosti in nežne privlačnosti, ki jo je virtuozno ustvarila Virginie Viard.

Ekskluzivni pogled na kampanjo Chanel Ready-to-Wear jesen/zima 2022/23: Pokukajte v čarobnost nežne ženstvenosti - Foto: promocijsko gradivo

"V mestno življenje smo želeli vnesti podeželje, škotsko pokrajino okoli reke Tweed," pojasnjuje fotografski duo, ki ga je vodilo nasprotje med "potovanji Gabrielle Chanel na območje reke Tweed, ko je v naravi iskala navdih za svoj tvid, in njenim življenjem v Parizu, ko je oblačila ženske z izjemno svobodo gibanja in lahkotnostjo".

Ta dvojnost se kaže v dveh posnetkih. Eno se dogaja na prostem, v barvah, kjer vladajo narava, megla in skrivnostnost. Drugo je sestavljeno iz črno-belih portretov, posnetih v studiu, z bolj grafičnimi oblikami in silhuetami, ki so v ravnovesju. 

"Posnetki z vrta prinašajo podeželje v mesto s poudarkom na čarobnem ženskem vzdušju, medtem ko jo portreti v studiu popeljejo iz resničnega sveta in se osredotočajo na nežne izraze Chanelovega šarma."

Rianne Van Rompaey interpretira različne plati tvida, mešanico jesenskih barv in fuksije ter z enako eleganco obleče obleko, plašč, pletene kose ali malo usnjeno obleko.

"Rianne je za nas večni navdih. Sposobna je projicirati in utelesiti vsak lik z gracioznostjo in inteligenco. Močno naju povezujejo najino nizozemsko poreklo in reference iz časa odraščanja na Nizozemskem."

Kolekcija CHANEL Fall-Winter 2022/23 Ready-to-Wear bo v butikih na voljo od 13. septembra 2022.

Fotografije: Inez and Vinoodh

Najbolj brano