Monaška princesa Charlène je že (ponovno) pobegnila iz Monaka, kam je namenjena tokrat?

Princesin skrivnostni cilj in vse glasnejše govorice o zakonski krizi z Albertom.

Monaška princesa Charlène je že (ponovno) pobegnila iz Monaka, kam je namenjena tokrat? - Foto: Profimedia

Charlène ni imela niti dovolj časa, da bi 14. marca proslavila vrnitev v kneževino po večmesečni odsotnosti, najprej v Južni Afriki in nato v švicarski kliniki, saj je že (ponovno) zapustila Monako. Govorice o zakonski krizi z Albertom so vse bolj vztrajne. Princesa naj bi zahtevala in dosegla, da se ne bo zatekla k ločitvi pod pogojem, da bo lahko živela daleč stran od kraljeve palače, ki zanjo predstavlja kraj, "poln slabih spominov".

Preberite tudi: Monaška princesa Charlene pripravljena na ločitev? To je ultimat, ki ga je postavila možu, ki se želi izogniti ločitvi

Monaška princesa Charlene se je vrnila v Monako: Skrivnostno zdravljenje monaške princese je razkrito, to jo čaka, ko se vrne v palačo

Če se je še pred nekaj dnevi omenjalo ime Roc Agel, poletna rezidenca Grimaldisovih, ki je daleč od kraljeve palače, a še vedno v kneževini, so zdaj tabloidi po vsem svetu, vključno z avstralsko revijo Who, prepričani, da je princesa odpotovala sama in se v Nici v Franciji vkrcala na zasebno letalo. Smer? Nihče ne more z gotovostjo trditi, čeprav se zdi, da je princesa na Korziki, kjer se spopada z novim domom in zakonsko krizo brez primere, pripravljena eksplodirati ob prvi provokaciji. Albert se trenutno trudi izpolniti ženine zahteve, da bi se izognil škandalom in fizičnemu poslabšanju svoje žene, ki so jo pred kratkim na letališču v Nici opazili v še vedno slabem stanju.

Kljub prinčevi dobri volji je težko verjeti, da bo svoji ženi dovolil, da z otrokoma Jacquesom in Gabriello odpotuje na Korziko. Otroka sta stara šele sedem let, vendar bosta nekega dne morala prevzeti vodenje majhne kneževine in selitev v drugo državo bi bila nepredstavljiva, še posebej za prestolonaslednika Jacquesa. Albertova potrpežljivost je baje omejena, in če bo Charlène še naprej zahtevala, se bo nevarno približala točki, od koder ni več vrnitve.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katarina Čas še vedno obožuje 'skinny' kavbojke! Poglejte, kako jih je nosila pred kratkim

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila oprijete kavbojke s tem trendnim detajlom

Najbolj brano