Monaška princesa Charlene pripravljena na ločitev? To je ultimat, ki ga je postavila možu, ki se želi izogniti ločitvi

Monaška princesa Charlene se je po večmesečnem okrevanju vrnila v palačo. Vrnitev je bila organizirana pod več pogoji, od katerih je moral princ Albert izpolniti enega.

Monaška princesa Charlene pripravljena na ločitev? To je ultimat, ki ga je postavila možu, ki se želi izogniti ločitvi - Foto: Profimedia

Po večmesečnem okrevanju, najprej v Južni Afriki, nato pa v zasebni bolnišnici, se je princesa od 12. marca vrnila v Monako in je zdaj z družino. Vendar se zdi, da je princesa svojemu možu princu Albertu postavila pogoj za vrnitev. In to pod grožnjo ločitve.

"Charlene je rekla besedo 'ločitev'."

Po poročanju medija Voici Charlène de Monaco ne želi več živeti v palači in se je odločila, da bo živela v Roc Agelu, na njihovem posestvu. "Charlene je prvič izgovorila besedo 'ločitev'. To je zanj nepredstavljivo. Pripravljen je storiti vse, da bi se temu izognil, in ona to dobro ve," je medijem povedal vir blizu princese. Nekaj je gotovo: zdi se, da je Charlene Monaška odločena, da se ne bo vrnila v prejšnje življenje in da bo našla novo ravnovesje.

Naj spomnimo, da je bila princesa Charlene več kot štiri mesece hospitalizirana v specializirani ustanovi zaradi velike utrujenosti in šibkosti. Takšno zdravstveno in duševno stanje je bilo posledica težav, ki jih je imela po operaciji. 12. marca je palača v sporočilu za javnost objavila, da je monaški Charlene bolje, vendar mora okrevanje nadaljevati doma, v krogu svoje družine: "V dogovoru z zdravniki in ker je njeno okrevanje v polnem teku, so se strinjali, da lahko princesa Charlene zdaj nadaljuje okrevanje v kneževini, skupaj z možem in otroki. Upamo, da ji bo ta novi pogoj, ki ga je postavila princesa, omogočil čimprejšnje okrevanje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na črno-belo kombinacijo, Carla Bruni je nosila ti barvi, ki skupaj pristojita le redkim

Priporočamo tudi: “Čaj z mlekom” je nov odtenek las, ki ga ta hip vidimo povsod

Najbolj brano