Meghan Markle pripovedovala o težavah, ko si ni mogla privoščiti svoje 14 milijonov dolarjev vredne hiše

"Ne želim si ogledovati vseh stvari, ki si jih ne morem privoščiti, saj se ob tem ne počutim dobro."

Meghan Markle pripovedovala o težavah, ko si ni mogla privoščiti svoje 14 milijonov dolarjev vredne hiše - Foto: Profimedia

Meghan Markle je v novem intervjuju za revijo The Cut v okviru promocije svojega podkasta Arhetipi povedala več o prilagoditvah, ki sta jih z možem, princem Harryjem, doživela po tem, ko sta zapustila vlogi višjih kraljevih uslužbencev. Vojvodinja susseška je spregovorila zlasti o izzivih, s katerimi sta se soočila pri iskanju novega skupnega doma zunaj Združenega kraljestva, in povedala, da ko sta se na začetku zaljubila v dvorec Montecito, v katerem živita zdaj, nista bila prepričana, da si ga lahko privoščita.

Novinarka Allison P. Davis, ki je šla na Meghanin in Harryjev dom, da bi opravila intervju, je nepremičnino opisala kot "klasično toskansko vilo, vinograd v Napi in podeželski klub na Beverly Hillsu", kar se vsekakor sliši zelo posebno.

"Iskala sva na tem območju (Montecito v Kaliforniji) in ta hiša se je vedno znova pojavljala v spletnih iskalnikih," pojasni Meghan, ko so jo vprašali o njuni selitvi iz Londona.

Nato doda, da si sprva nista želela ogledati te hiše, saj "nista imela službe", njena cena pa je znašala 14,65 milijona dolarjev. "Nisva imela služb, zato preprosto nisva hotela priti in si ogledati te hiše. To ni bilo mogoče. To je tako kot takrat, ko sem bila mlajša in si ogledovala izložbe - 'nočem iti in si ogledati vseh stvari, ki si jih ne morem privoščiti, ne počutim se dobro'."

Meghan je še dodala, da sta s princem Harryjem naredila "vse, kar sta lahko", da bi dobila dom, saj že ob vstopu vanj sproži občutke veselja in miru. "Zdravi, počutiš se svobodnega." Odkar sta se umaknila iz kraljevih vlog, sta oba podpisala različne pogodbe z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot sta Netflix in Spotify, kar jima je nedvomno pomagalo na tej poti.

Vojvodinja je dejala, da je tudi vrt velika prednost, in spregovorila o dveh prepletenih palmah na vrtu posestva ter pripomnila, da sta bili prva stvar, ki jo je princ Harry opazil na posestvu z devetimi spalnicami in šestnajstimi kopalnicami (ki je opremljeno z bazenom in teniškim igriščem).

"Vidite, kako sta povezani na dnu?" Meghan je dejala. "Rekel je: 'Ljuba moja, to sva midva' in zdaj Archie vsak dan, ko gre mimo naju, reče: 'Zdravo, mama, zdravo, papa'."

Preberite tudi: Družina Meghan Markle in princa Harryja se povečuje

Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici

V drugih novicah o kraljevih domovih je bilo veliko govora o princu Williamu in Kate Middleton, vojvodinji Cambriški, ter njuni odločitvi, da se iz stanovanja v Kensingtonski palači preselita v Adelaide Cottage na kraljičinem posestvu Windsor. Nekateri zaradi trenutne krize življenjskih stroškov nad menjavo niso navdušeni, saj pravijo, da se zdi brezčutno, da družina Cambridge sprejme drugo rezidenco (obdržali bodo svoj prostor v Kensingtonu, pa tudi podeželsko hišo v Norfolku).

V pojasnilo naj povemo, da je uporaba nepremičnine Cambridge darilo kraljice, ki je vojvodi in vojvodinji dovolila, da jo s svojimi zasebnimi sredstvi najameta. Kraljica tega posestva ne upravlja, vendar njegovi prihodki vplivajo na to, koliko denarja ji vsako leto namenijo.

Meghan in Harry bosta ta konec tedna obiskala Združeno kraljestvo v okviru vrste dobrodelnih obveznosti, vključno z vrhom One Young World v Manchestru, ki se začne 5. septembra.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na figo, kot jo poznate: Kim Kardashian pokazala novo različico fige, ki jo bomo to jesen videli povsod

Priporočamo tudi: Horoskop: Kako je astrologija povezana s področjem izobraževanja

Najbolj brano