Pozabite na figo, kot jo poznate: Kim Kardashian pokazala novo različico fige, ki jo bomo to jesen videli povsod

Kim Kardashian stavi na spremembe. Na lepotnem področju je bila vedno kameleon, vendar se zdi, da vsak dan poskrbi za drugačno pričesko. Tokrat je ponudila popoln videz za obdobja med umivanjem las - ali ko želite biti videti urejeni, ne da bi se zares trudili. 

Pozabite na figo, kot jo poznate: Kim Kardashian pokazala novo različico fige, ki jo bomo to jesen videli povsod - Foto: Profimedia

Kim Kardashian si od prireditve Met Gala dalje laska s peroksidno blond lasmi. Nedavno so bile vse oči uprte v okrašeno obleko Boba Mackieja, ki jo je nosila na tem dogodku in ki jo je nosila tudi Marilyn Monroe, vendar se je govorilo tudi o njenem lepotnem videzu. Kim si je pobelila svoje naravne lase, da bi se poklonila legendarni svetlolaski na rdeči preprogi, in jih spustila nazaj v urejen čop. 

Od takrat je svoje svetle lase nosila v XXL dolžini, ki so ji padali po hrbtu, prečko po sredini ali v nizkem čopu na zatilju. Zdaj je zvezdnica predstavila novo različico "urejenega neurejenega" videza.

Ne spreglejte:

Kim je novo pričesko nosila na predstavitvi blagovne znamke Kylie Cosmetics svoje sestre Kylie Jenner. Na zabavi se je pridružila sestram Kendall, Khloe in Kourtney ter njihovi mami menedžerki Kris Jenner in nosila oprijet črn pajac svoje blagovne znamke Skims, ki je laskal njeni postavi,  ogromne uhane, ki so so lesketali v soju luči, sončna očala in Vetementsove razdiralne škornje, ki so ji segali vse do stegen. Njeni platinasti lasje so bili speti v figo, katere konice las so bile deloma potegnjen skozi elastiko, tako dao so prosto padle po njenem zatilju. 

Tako kot Kimine najljubše obleke Balenciaga iz lycre je tudi Skimsova obleka oziroma kombinezom "Jelly" s polkrožnim ovratnikom zelo oprijet in se v pasu tesno prilega. Nedavno je nosila sivo različico, da bi podprla poslovni podvig druge sestre: Kendallino znamko tekile 818. Skims se je morda začel kot imperij oblačil za prosti čas, vendar njegova ustanoviteljica dokazuje, da se njeni kosi obnesejo tudi na zabavi. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poživite svojo garderobo s tem največjim trendom letošnje jeseni

Priporočamo tudi: Vojvodinja Susseška pokazala eleganten delovni videz s črtasto bluzo in krojenimi hlačami

Najbolj brano