Kim Kardashian razkrila rezultat po "bolečem" tretmaju za napenjanje trebuha

Kim Kardashian je pred kratkim razkrila, da je prestala "boleč" poseg z laserjem, ki ji je pomagal napeti trebuh. Oglejte si fotografijo, ki jo je zvezdnica delila po postopku.

Kim Kardashian razkrila rezultat po "bolečem" tretmaju za napenjanje trebuha - Foto: Profimedia

Kim Kardashian je delila pogled na nekaj, kar imenuje "sprememba igre".

Ustanoviteljica podjetja SKIMS je razkrila, da je pred kratkim na svojem trebuhu opravila postopek za napenjanje kože z laserjem Morpheus Micro. Ob fotografiji svojega rahlo rdečega trebuha (ki je bila posneta med postopkom), ki jo je 3. avgusta delila v svojih zgodbah na Instagramu, je Kim pojasnila, da je poseg opravila v spaju.

"Mislim, da je to moj najljubši laser, vendar je boleč," je zapisala. "Ampak je vredno." Po poročilih je "Morfejev laser", znan tudi kot Morfejev laser 8, nekirurško napredno zdravljenje z iglami.

To ni prvič, da se je Kim razkrila o laserskem zdravljenju. V začetku julija je  razkrila, da si tretmaje običajno pusti za pozno zvečer, ko so otroci že v postelji.

Preberite tudi: O drastični preobrazbi sester Kardashian in zakaj bi nas moralo skrbeti

To poletje pozabite na kavbojke, zvezdnice ta hip obožujejo te dolge hlače

"Resnično mi je pomembno, da sem videti dobro," je povedala za Allure. "Verjetno mi je bolj pomembno kot 90 odstotkom ljudi na tem planetu. Ni lahko, če si mama in si ob koncu dneva izčrpana ali si v šoli, jaz pa sem vse to."

"Svoje lepotne tretmaje običajno opravljam pozno zvečer," je dodala Kim. "Ko so vsi v postelji, opravljam laserske tretmaje."

Vendar je zvezdnica serije Kardashianovi tudi opozorila, da ni njena misija popraviti vsako stvar, in dodala: "Sprijaznjena sem s tem, da nisem popolna, in prej nisem bila takšna."

"[Staranje] ne pomeni, da si ne bom več prizadevala za popolnost," je nadaljevala. "Toda prideš do točke, ko si rečeš: 'Okej, moje zdravje je pomembnejše od vsega drugega.'"

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je optimalen čas za zadnji večerni obrok: Je ključ do izgube kilogramov in vitke postave zgodnja večerja?

Priporočamo tudi: Kako se znebiti nadležnih pikic in vraščenih dlak, ki nastanejo po britju? S to tehniko se od njih za vedno poslovite

Najbolj brano