"Kim Kardashian je metala denar naokoli, jaz pa sem bil tam, da ga vzamem!" Zvezdničin ropar je na prostosti, zdaj pa ima nova razkritja

3. oktobra 2016 je odjeknila novica, da je bila Kim Kardashian oropana sredi pariškega tedna mode. Ta teden so novinarji iz britanskega medija Vice obiskali enega od roparjev, ki je povedal svojo različico dogodkov.

"Kim Kardashian je metala denar naokoli, jaz pa sem bil tam, da ga vzamem!" Zvezdničin ropar je na prostosti, zdaj pa ima nova razkritja - Foto: Profimedia

V dokumentarnem filmu, v katerem je razloženo, kako lahko tatovi prek družbenih omrežij opazijo svoj plen, eden od roparjev Kim Kardashian pove, kako so se s sostorilci pripravljali pred napadom: "Bil sem na internetu in videl sem njen nakit, njen prstan, ki ga je kazala povsod." Povedal je, da je skupaj z 11 drugimi roparji izbrskal lokacijo, ko je izvedel, da bivša soproga Kanyeja Westa prihaja v Francijo na teden mode.

"Asistentka Kim Kardashian je poklicala 911, ker je mislila, da je v ZDA"

Člani ropa, katerih plen je ocenjen na 10 milijonov evrov, so stari med 60 in 70 let. Yunis Abbas, s katerim se je pogovarjal v videoposnetku, pravi, da je bilo zelo enostavno priti v zvezdničino rezidenco, nevtralizirati vratarja in nato najti ključ od njene sobe. Del skupine "dedkov roparjev" je odnesel nakit, medtem ko je pomočnik poskušal poklicati na pomoč. Asistentka Kim Kardashian je želela poklicati na pomoč, vendar je poklicala številko 911. Mislila je, da je v Združenih državah Amerike, kar nam je dalo čas." (Opomba: V Franciji je številka policije 17, številka gasilcev pa 18.).

Pojasnjuje, da je rop opazila mimoidoča policijska patrulja, saj so tatovi z ukradenim nakitom peš in s kolesom zapustili prostore. Policija je Yunisa Abbasa aretirala, ker je pustil sledi DNK na hotelskem strežniku in ker je imel že dolgo kazensko evidenco.

"Kriv? Ne! Ni mi mar."

Yunis Abbas pravi, da Kim Kardashian ni poznal, je pa poznal njenega moža Kanyeja Westa: "Nisem je poznal, sem pa videl eno od njenih oddaj, v kateri je vrgla svoj diamant v bazen, v eni od epizod družine Kardashian. Mislil sem si: "Ta gospa mora imeti veliko denarja, saj ji je vseeno! Ker je denar vrgla stran, sem bil tam, da ga dobim nazaj, to je vse." "Ste krivi?" "Ne! Ni mi mar."

Storilec priznava, da je bila zvezdnica zagotovo travmatizirana, a na novinarjevo vprašanje o uporabi družbenih omrežij s strani zvezdnikov odgovarja, da bi morali zvezdniki "bi morali biti malo manj voajerski v primerjavi z ljudmi, ki si tega ne morejo privoščiti." 

Preberite tudi: O drastični preobrazbi sester Kardashian in zakaj bi nas moralo skrbeti

Kim Kardashian končno spregovorila o govoricah o lepotnih operacijah in priznala vse

Policija je v okviru te preiskave pridržala "dedka roparja", ki je bil znan policiji in še vedno čaka na sojenje. O tisti noči 3. oktobra 2016 je napisal knjigo, vendar so mu odvetniki zasegli avtorske pravice, saj so promocijo knjige, ki se je zgodila leta 2021, označili za "nespodobno".

Kim Kardashian, ki je bila med ropom zaprta in zvezana, je v intervjuju zaupala, da v svojem domu ne hrani več dragocenih predmetov. Spomnimo se tudi, da je bila tri mesece po napadu odsotna z družbenih omrežij.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kako izkoristiti obdobje Sonca v devici glede na vaše nebesno znamenje?

Priporočamo tudi: Mojca Mavec osupnila v obleki z golim hrbtom

Najbolj brano