Kraljica Elizabeta je Meghan in Harryju pravkar podarila hišo, in mi imamo fotografije!

In kot sta povedala Harry in Meghan, se bosta vanjo vselila že zelo hitro!

Kraljica Elizabeta je Meghan in Harryju pravkar podarila hišo, in mi imamo fotografije! - Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je Meghan Markle in princu Harryju sicer že podarila svoje poročno darilo - dobila sta namreč vikend York na območju posesti Sandringham, zdaj pa se je odločila, da jima podari še eno hišo!

Gre za hišo, t.i. Adelaide Cottage, ki se nahaja na posesti Windsor, kot so zapisali tuji mediji, pa sta si Harry in Meghan hišo že ogledala in potrdila, da se bosta vanjo vselila v kratkem.

TO je hiša, v kateri bosta v kratkem zaživela Harry in Meghan:

Čeprav Kensingtonska palača novice še ni uradno sporočila, tuji mediji že poročajo, da so iz windsorskega gradu že speljali nekaj prehodov do njune nove hiše, kar naj bi jima omogočalo, da se po posestvi premikata brez bojazni, da bi ju fotografirali.

Notranjost je pripravljena na mladoporočenca ...

Iz zapisov je mogoče razbrati, da je notranjost njune nove hiše že opremljena, drugo vprašanje pa je, ali bo takšna tudi ostala.

Časopis The Daily Mail namreč poroča, da je glavna spalnica okrašena z ornamenti iz kraljeve jahte iz 19. stoletja, strop pa naj bi krasile poslikave z motivi delfinov. V sobi naj bi bil tudi razkošen kamin v grško-egipčanskem slogu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je torbica iz preteklosti, ki je zdaj popolnoma obnorela Instagram

Priporočamo tudi: TO so superge, ki jih redno nosi Kate Middleton (+ namig, kje jih lahko kupite)

Najbolj brano