Emily Ratajkowski se je sama ostrigla. Poglejte njeno novo frizuro

Nekatere zvezdnice so škarje vzele v svoje roke.

Emily Ratajkowski se je sama ostrigla. Poglejte njeno novo frizuro - Foto: Profimedia

Glede na to, da je cel svet v samoizolaciji, je pričakovano, da bomo deležni veliko lepotnih sprememb in nege. Kljub temu meja med vzdrževanjem in preobrazbo ni bilo nikoli težje najti. Na srečo je za tiste, ki ne želijo zamenjati svoje naravne barve las za enega izmed mavričnih odtenkov, obstaja še tretja možnost: preprosto striženje, kot so to storile Emily Ratajkowski, Jessica Alba in Bella Hadid.

Emily Ratajkowski je na Instagramu delila selfie s sveže odstriženimi konicami.

Še vedno dolgi prameni rjave barve so padali precej čez njena ramena, preden so se ravno zaključili in namignili, da gre za nedavno striženje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Trendu se je pridružila tudi Jessica Alba ...

Kot dokaz, da je po pravilih izolacije običajni lepotni režim vsakogar popolnoma obrnjen na glavo, si je tudi Jessica Alba odstrigla nekaj centimetrov svojih las. Po tem, ko se je prek videoklica povezala s frizerko slavnih Jen Atkin, se je Alba lotila "karantenskega reza".

Igralka je na družbenih medijih delila posnetek svojega truda, na katerem je prikazana zvezda, ki vzame sprednji del las in mu odreže konice. Očitno je bila z rezultatom zadovoljna, saj je kasneje ostrigla tudi svojega moža Casha Warrena.

... in Bella Hadid

Ni pa si samo Jessica odstrigla las pod vodstvom Jen Atkin - tudi Bella Hadid je prišla na vrsto. Potem ko si je postrigla frufru in ustvarila moden slog iz 90-ih, je na svojem Instagramu naznanila: "Ostrigla sem si frufru!".

Sicer pa se zvezdnice lotevajo tudi barvanja las na domu. Seveda imajo pri tem pomoč. Dui Lipi je njene lase pobarval kar njen fant Anwar Hadid. Preverite, v kateri odtenek mavrice, tukaj.

Bi se radi ostrigli?

Se počutite nekoliko zdolgočaseno od vseh dni, preživetih v zaprtih prostorih? Striženje konic je morda vse, kar potrebujete za poživitev videza - ali preprosto, da se počutite nekoliko bolj podobni sebi.

Preden pa storite nepopravljiv korak, tukaj preverite, ali so vaši lasje potrebni striženja ali ne.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Prevelike hlače so preteklost! S tem enostavnim trikom jih boste zoožali brez šivanja

Priporočamo tudi: Našli smo še nikoli videne fotografije Meghan Markle, posnete, preden je spoznala princa Harryja

Najbolj brano