Oversized kostime bomo po koncu karantene nosili kot Emily Ratajkowski (bodite pripravljeni)

Če ste dovolj pogumni, spodaj oblecite le modrček.

Oversized kostime bomo po koncu karantene nosili kot Emily Ratajkowski (bodite pripravljeni) - Foto: Profimedia

Črn kostim še nikoli ni bil tako kul. Po nedavnih modnih revijah za jesen in zimo 2020 smo ugotovili, da krojenje ni tako strogo in tudi suknjiči so bili bolj sproščeni. Na primer, pri Celine-u so bili suknjiči kombinirani s kratkimi hlačami in ne dolgimi, Gabriela Hearst je pokazala široke suknjiče z dvojnim zapenjanjem, Jacquemus je svoje "boxy" blazerje celo združil z modrčki.

Oblikovalci so na ta način želeli povedati, da se zaradi klasičnih kostimov ne rabimo odpovedati svojemu osebnemu stilu in da je tudi profesionalen kostim lahko zabaven in unikaten.

Nekdo, ki je že preizkusil bolj mladosten kostim? Manekenka Emily Ratajkowski. Tokrat je v New Yorku nosila ohlapen črn suknjič svoje znamke  Inamorata. Kombinirala ga je s prav tako ohlapnimi črnimi hlačami znamke Frankie Shop, črnimi sončnimi očali Vera Wang in belimi supergami znamke Adidas.

Njena torbica je pripomogla tudi k temu, da je povzdignila ležeren videz: na ramo si je obesila črno torbico znamke Bottega Veneta z debelo zlato verigo. Emily dokazuje, da lahko dober kostim nosite tako v pisarni kot zunaj nje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ujeti doma? 20+ novih serij, ki jih morate nujno videti ta mesec

Priporočamo tudi: To je usnjena jakna, ki jo trenutno obožujejo zvezdnice

Najbolj brano