Ujeti doma? 20+ novih serij, ki jih morate nujno videti ta mesec

Zdaj je čas, da ujamete najnovejše.

Ujeti doma? 20+ novih serij, ki jih morate nujno videti ta mesec - Foto: Profimedia

Zdaj, ko smo zaključili serije Cheer, White House Farm in The Split, nov mesec zahteva nov krog televizijskih serij.

Ne glede na to, ali bolj uživate v komedijah ali dobri drami obdobja, je leto 2020 zagotovo leto za večere na kavču z novo TV serijo.

Tu je seznam vseh najboljših TV serij, ki si jih morate ogledati ta mesec.

1. I Am Not Okay With This - Netflix

Najstniška zgodba z zasukom ... nadnaravnim zasukom. Sydney odrašča z usklajevanjem družine, pomanjkanjem, spolnostjo, prijateljstvom in še več, hkrati pa se zaveda, da ima supermoči, ki se jih mora naučiti nadzorovati.

2. Noughts & Crosses - BBC

Odkar je leta 2001 izšla serija knjig, so Blackmanove besede uspešno preoblikovale misli generacije s svojo zapleteno prenovo svetovne zgodovine. Serija bo, tako kot romani, obravnavala raso, razred in zapuščino Britanije.

3. Little Fires Everywhere

Končno je na sporedu tudi miniserija po najbolj prodajanem romanu Celeste Ng! Drama se osredotoča na slikovito popolno življenja družine Richardson in mati ter hči, ki pretresata svoje monotono življenje.

4. Bridgerton

Serija bo temeljila na romanih avtorice Julie Quinn, objavljenih v začetku 2000-ih. Serija se odpre z na novo zasnovano pripovedjo Quinnine zgodbe The Duke in I - prvo od osmih adaptacij.

5. Us

Priljubljena knjiga Us Davida Nicholla je bila za BBC One spremenjena v štiridelno dramo , polno zvezd, kot so Tom Taylor, Saskia Reevesom in Sofie Gråbøl.

6. Boys

Olly Alexander, pevec skupine Years and Yars, ter igralca Stephen Fry in Neil Patrick Harris, se bodo v petih delih drame, ki jo je napisal Russell T Davies, ozirali na britansko skupnost LGBTQ + v osemdesetih.

7. Westworld Sezona 3

Uporu se tokrat pridruži zvezdnik serije Breaking Bad Aaron Paul, ki dopolnjuje (že precej impresivno) obstoječo igralsko zasedbo, ki jo sestavljajo Evan Rachel Wood, Thandie Newton in Tessa Thompson.

8. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker - Netflix

Dobitnica oskarja Octavia Spencer igra Neflixovi seriji, ki pripoveduje zgodbo gospe C. J. Walker, afroameriški podjetnici z idelki za nego las, ki je postala prva ameriška milijonarka.

9. Feel Good

Ta polavtobiografska drama Mae Martina se vrti okoli Mae, komičarki in zdravljeni odvisnici, ko poskuša ostati na poti treznosti, saj vstopi tudi v novo razmerje z Georgeom, ki ga igra Charlotte Ritchie.

10. Making The Cut

Serija z 10 epizodami sledi 12 podjetnikom in oblikovalcem, ki potujejo po New Yorku, Parizu in Tokiu in tekmujejo za naslednjo svetovno modno znamko, kjer bi lahko prejeli nagrado v višini 1 milijon dolarjev in imeli priložnost prodajati svojo kolekcijo na Amazonu. Brez impresivnih gostujočih sodnikov ne bi bilo modnega resničnostnega šova. Če želite nekaj imen: Naomi Campbell, Chiara Ferragni, Nicole Richie in Carine Roitfeld.

11. The Mandalorian

Mali Yoda je ukradel vsa naša srca in zavzel meme-sceno konec leta 2019. Toda prva akcijska TV serija Star Wars - Madalorian, bo vsebovala prav ta lik, dogajala pa na bi se pet let pred ‘The Return of the Jedi’.

12. High Fidelity

High Fidelity je romantična komična serija, ki temelji na istoimenskem romanu Nicka Hornbyja iz leta 1995. V njej igra zvezdnica Zoë Kravitz kot Rob. Vlogo je prvotno odigral John Cusack v filmski adaptaciji iz leta 2000, ki je igral v družbi Zoëjine mame Lise Bonet.

13. Normal People

Ljubitelji duhovitega, realističnega romana lahko pričakujete, da bodo igralko  Daisy Edgar-Jones v vlogi Marianne, ki že nekaj let raziskuje ljubezensko razmerje s Connellom (Paul Mescal), ko potujeta iz Sliga in Dublina na Švedsko in v New York.

14. Quiz

Britanska zgodovina pop kulture ima toliko preobratov kot vsaka dramska serija. V seriji nas čaka dramatični vpogled v ozadje prevare v tekmovanju Kdo želi postati milijonar. 

15. Mrs America

Serija z devetimi epizodami se poglablja v resnično zgodbo ameriške ustavne odvetnice Phyllis Schlafly in njenega gibanja, da ustavi ratifikacijo spremembe v zvezi z enakimi pravicami v Ameriki.

17. A Suitable Boy

Drama v šestih delih bo sledila hudomušnemu Latu in njegovi zgodbi, postavljeni v šestdeseta leta po osamosvojitvi Indije.

18. The Underground Railroad

10-epizodna drama sledi zgodbi Core, sužnje na plantaži bombaža v Gruziji in njenega potovanja v svobodo.

19. The Pale Horse 

Priredba klasike Agathe Christie The Pale Horse sledi še letos. Torej,  pripravite se na potovanje nazaj v leto 1961 za raziskovanje čudnih dogajanj v gostišču Pale Horse.

20. Jan 22nd

Postavljena v London se serija osredotoča na Arabello, katere lastna izkušnja s privolitvijo, zase in za svoje prijatelje, je osrednja v dobi novih pravil in diskurzov o zmenkih.

21. The Luminaries

Adaptacija istoimenskega romana Eleanor Catton z naslovom Man Booker, se dogaja na obali Wild West Nove Zelandije v 1860-ih. Zvezda drame, ki govori o ljubezni, umoru in maščevanju, je Eva Green.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Delo od doma: Za popolno lepotno rutino potrebujete le teh 5 izdelkov

Priporočamo tudi: Pozor, pike bodo to pomlad največji hit! Nosili jih bomo tako
 

Najbolj brano